Reapare Demonoid ?

Demonoid.com unul dintre cele mai populare site-uri de torrente da semne ca s-ar putea sa reinvie dupa ce anul trecut a fost fortat sa-si mute serverele din Olanda datorita acuzatiilor de piraterie.

demonoid-shutdown

Desi site-ul nu functioneaza inca, trackerele inferno.demonoid.com au aparut din nou gazduite undeva in Ucraina semn ca si site-ul ar putea intra online in curand.

mai departe..

SleepingRich ... faci bani dormind

Se spune ca problemele complicate au intotdeauna solutii simple.

Daca nu ma credeti intrati pe SleepingRich.com si o sa vedeti un tip care desi sta in casa de 32 de zile si isi petrece cea mai mare parte a timpului dormind, a reusit sa stranga in aceasta perioada peste 380.000 de vizitatori si peste 12.000 de dolari.

2008-03-17_012038

Va intrebati cum?  A instalat o camera web in dormitor prin intermediul careia curiosii pot sa-i urmareasca toate miscarile timp de 23.5 ore pe zi si a dat drumul unui chat pentru vizitatorii care doresc sa-i trimita mesaje, iar banii in vin din click-urile pe reclamele de pe site.

2008-03-17_011709

Simplu, nu?  Ramane de vazut cat va rezista fara sa iasa din casa pentru ca probabil aceasta este una din conditiile pe care si le-a impus la inceputul proiectului.

mai departe..