Prison Break S03E12 ... subtitrare si torrent

Prison_Break

A aparut pe torrente si deja ii puteti face download: episodul 12 Prison Break: http://www.mininova.org/tor/1165866.  

Ca de obicei, cei de la subs.ro au fost foarte promti si imediat au pus pe site si subtitrarea in limba romana pentru Prison Break S03E12.

Subtitrare Prison Break S03E12

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Aveti probleme cu memoria RAM? Folositi Instant Memory Cleaner

memory

Cu totii probabil stim ca Windows-ul (in special Vista) este un mare consumator de memorie RAM si incercam sa facem tot posibilul sa punem la dispozitia sistemului de operare cat mai multa memorie.

Una dintre solutii ar fi achizitionarea unor placute RAM suplimentare, insa acest lucru implica costuri suplimentare, a doua, gratuita este sa utilizam Instant Memory Cleaner, un optimizator de memorie RAM ce ofera informatii detailiate despre gradul de ocupare a memoriei si permite eliberarea si otimizarea acesteia printr-un simplu click.

Aplicatia instaleaza in bara de unelte din Windows o noua iconita prin intermediul careia avem posibilitatea de a verifica si controla cantitatea de memorie RAM  ocupata de catre programele ce ruleaza in sistem la un moment dat.

Instant Memory Cleaner functioneaza atat in Vista cat si in XP si este gratuit daca il utilizati in scopuri personale.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Hairmixer ... devii celebru in cateva secunde

hairmixer-smallV-ati intrebat vreodata cum v-ar sta cu freza lui Tom Cruise sau coafura lui Beyonce? Cu HairMixer aveti posibilitatea de a afla foarte usor.

Trimiteti pe site o fotografie de a dvs. si combinati-o cu una din numeroasele fotografii ale vedetelor existente in galeria de imagini oferita de HairMixer. Daca in galeria de imagini nu gasiti fotografia vedetei dvs preferate, folositi functia de cautare pe internet oferita de site si in mod sigur veti gasi fotografia dorita.

M-am jucat putin cu fotografiile lui Will Smith si Jessica Simpson iar rezultatul il puteti vedea in imaginile de mai jos:

hairmixer2-small

hairmixer3-small

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..