Convertor Office 2007 ... deschidere documente .docx in Office 97-2003

office2007
Daca folositi inca Office Xp sau Office 2003 este posibil sa va fi intalnit deja cu situatia in care ati incercat sa deschideti un document creat in Office 2007 si ati avut surpriza sa nu puteti sa-l vizualizati. Neplacut, nu? Mai ales daca era vorba de ceva foarte important.

O solutie pentru rezolvarea probleme ar fi fost ca amicul dvs. care a creat documentul sa fi folosit optiunea integrata in Office 2007 de a salva documentul intr-un format accesibil versiunilor Office 97-2003.
office07-2003
Problema e ca multi dintre cei care utilizeaza Office 2007 nu stiu de aceasta posibilitate sau nu anticipeaza faptul ca documentele pe care le-au creat ar putea fi accesate de un posesor al unei versiuni Office mai vechi.
Pentru rezolvarea acestei probleme Microsoft a lansat "Microsoft Office Compatibility Pack" un soft ce actualizeaza anumite componente din versiunile Office anterioare in asa fel incet acestea sa poata deschide documentele create in Office 2007.
Microsoft Office Compatibility Pack poate fi descarcat de pe site-ul oficial Microsoft insa, sincer sa fiu, nu stiu daca este disponibil si pentru utilizatorii Windows care nu detin o versiune originala a sistemului de operare asa ca, in cazul in care nu treceti de optiunea de verificare a autenticitatii, atunci puteti descarca pachetul de pe divshare accesand link-ul de mai jos.
Office 2007 Converter
>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

iGoogle vs. NetVibes ... razboiul paginilor de pornire personalizate

2008-02-04_005553

O pagina de pornire personalizata reprezinta un asa-zis "home page", acea fereastra de internet pe care este setat sa se deschida un navigator web si care contine legaturi catre toate paginile web si instrumentele online pe care le folositi in timpul navigarii pe internet.

Cele mai populare servicii de acest gen sunt iGoogle si NetVibes, ambele oferind utilizatorilor optiuni interesante si posibilitati de personalizare diverse. iGoogle detine un usor avantaj in preferintele utilizatorilor intrucat beneficiaza si va beneficia de resursele gigantului Google, insa NetVibes ofera o mai mare compatibilitate in ceea ce priveste widget-urile permitand functionarea acestora in diferite sisteme de operare, servicii si navigatoare web (Mac, iPhone / iTouch, iGoogle, Opera, Windows Vista, Windows Live si Yahoo Widgets)

iGoogle

Avantaje

  • serviciul ofera suport complet pentru limba romana
  • o interfata simpla, usor de utilizat
  • posibilitatea de a anula stergerea accidentala a unui modul sau gadget

Dezavantaje

  • design usor copilaresc
  • ofera suport numai pentru gadget-urile Google

Netvibes

Avantaje

  • director de gadget-uri foarte bine structurat
  • mai multe optiuni de personalizare a taburilor
  • posibilitati multiple de publicare a unui modul sau tab( pe blog, pe email, messenger etc)
  • previzualizarea gadgetului inainte de adaugarea in pagina
  • o mai mare compatibilitate cu gadgeturile oferite de alte servicii web

Dezavantaje

  • suport partial pentru limba romana (exista unele sectiuni disponibile numai in limba engleza)

In final, nu cred ca se poate spune despre unul sau altul ca este mai bun sau mai putin bun: NetVibes pare a fi mai complet si cu mai multe optiuni de personalizare, in timp ce iGoogle este mult mai simplu si mai usor de utilizat; totul depinde insa de necesitatile si preferintele dvs.

In speranta ca v-am oferit destule informatii pentru a va determina sa incercati macar unul dintre cele doua servicii, mai jos aveti doua gadgeturi care va pemit sa adaugati fluxul RSS al acestui blog in pagina de pornire personalizata pentru care veti opta.

                       Add to Google            Add to Netvibes

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..