Zvonuri : primele imagini cu Windows 7

windows7

Desi Microsoft nu a lansat inca oficial Vista Service Pack 1 pe unele site-uri si forumuri de tehnologie au aparut deja imagini despre care se spune ca ar reprezenta Windows 7, succesorul sistemului de operare Windows Vista.

Se pare ca acum cateva saptamani Microsoft a trimis pentru testare unor utilizatori cateva versiuni beta a noului sistem de operare, si asa cum era de asteptat, unele imagini au reusit sa se strecoare pe internet.

La o prima privire imaginile seamana destul de mult cu niste capturi de ecran facute in Vista, ceea ce ar fi si normal intrucat vorbim despre o versiune foarte timpurie a Windows 7. Insa tot asa de bine acest lucru ar putea insemna ca imaginile reprezinta doar niste falsuri, intrucat sunt foarte sumare iar Microsoft nu a exprimat inca o pozitie oficiala referitoare la ele.

Subiectul merita urmarit in continuare pentru a vedea daca nu reprezita decat un simplu zvon sau, dimpotriva va fi confirmat. Pana atunci va las in compania celorlalte imagini.

windows7-1

 

windows7_2jpg

windows7-3

windows7-4

windows7-5r

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

HideMyAss ... acceseaza prin proxy site-uri interzise

  2008-01-26_024125

Se apropie Campionatul European de Fotbal si probabil multe site-uri din strainatate vor difuza online meciuri interesante pe care televiziunile din Romania nu le vor transmite; problema e ca aceste site-uri restrictioneaza accesul in asa fel incat numai utilizatorii din anumite tari sa poata urmari meciurile sau programele respective.

Metoda cea mai cunoscuta de a accesa un site interzis este utilizarea un program de proxy, o aplicatie ce schimba IP-ul navigatorului web facand imposibila localizarea celui care il foloseste.

HideMyAss inlatura necesitatea instalarii unui astfel de program oferind posibilitatea de a ne ascunde identitatea si de a accesa astfel site-uri restrictionate prin simpla introducere a adresei respective si apasarea butonului HideMyAss :))

Pentru cei care totusi doresc sa foloseasca un soft de proxy, site-ul ofera o lista de proxy free, pe care administratorii site-ului o testeaza si actualizeaza la fiecare 50 de minute pentru a indeparta acele proxy ce nu mai functioneaza.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Afla semnificatia codurilor de eroare din Windows

Windows are prostul obicei ca atunci cand apare o eroare in functionarea unei aplicatii sa afiseze cod de eroare in locul unui mesaj care sa explice ce anume nu functioneaza.

Asa cum ii spune si numele, Error Messages for Windows, este un mic instrument care ofera utilizatorilor posibilitatea de a afla ce se ascunde in spatele unui cod de eroare Windows.

eror

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul erorii si programul va afisa mesajul in limba engleza ce corespunde numarului introdus. De asemenea, daca va intereseaza, aplicatia permite studierea si chiar printarea unei listei ce contine toate erorile ce pot fi intalnite in Windows; si apropo de asta, poate imi spune cineva si mie cineva, pentru ce are nevoie Microsoft de codurile de eroare cuprinse intre numerele 4385...4389.

Aplicatia este compatibila cu toate versiunile de Windows pana la XP, este gratuita, nu necesita instalare si are numai 155 Kb, asa ca nu pierdeti nimic daca o descarcati si o pastrati undeva pe calculator pentru orice eventualitate.

Error Messages for Windows

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..