Xeeber ... vezi cine este invizibil pe Yahoo Messenger ... acum si in limba romana

xeeber

Probabil in urma numarului mare de vizitatori din Romania Xeeber, serviciul care va permite sa vedeti cine este invizibil pe Messenger, a creat si o varianta in limba romana a site-ului.

UPDATE: Xeeber nu mai functioneaza asa ca daca doriti sa vedeti in continuare userii invizibili pe messenger va invit sa cititi articolul de mai jos:

Alternative Ydetector - PersianGap, Invisible-scanner, Yahoo! Status Multichecker

Avantaje? Nu prea, poate doar sectiunea de ajutor care acum ofera explicatii in limba romana privind starea in care se afla un anumit ID Yahoo Messenger ( invizibil, online, offline), lucruri pe care daca folositi Yahoo Messenger oricum le stiati.

2008-01-24_234923

In rest, site-ul ramane la fel de eficient in depistarea userilor invizibili de pe Yahoo Messenger precum si in ceea ce priveste afisarea avatarelor, realizatorii serviciului sustinand in sectiunea "Intrebari Frecvente" ca nu exista cazuri in care un utilizator sa fie in modul invizibil si sa nu poata fi depistat.

mai departe..

Run Me ... un lansator de programe special

2008-01-24_193247

Spre deosebire de un alt lansator de programe excelent - Launchy 2.0,  RunMe aseaza pe display-ul calculatorului o bara cu shortcut-uri catre programele si locatiile dvs. favorite, ce devine activa atunci cand treceti cu mouse-ul peste locul unde este pozitionata.

Daca sunteti adeptul unui aspect minimalist si curat al display-ului dvs. atunci puteti folosi cu succes RunMe ca locatie de lansare pentru toate aplicatiile pe care le utilizati in mod frecvent, indepartand astfel shortcut-urile care v-ar umple ecranul de o multitudine de iconite.

Aplicatia are un aspect grafic deosebit, suporta efectele de transparenta, animatie si va puteti personaliza modul de afisare si de comportament in functie de preferinte prin intermediul meniului Settings ( pozitia pe ecran, gradul de transparenta, culorile, sunetele, etc)

2008-01-24_193631             2008-01-24_212303

De asemenea, RunMe dispune de un set de 11 skinuri preinstalate create pentru a se potrivi din punct de vedere grafic cu majoritatea temelor de Windows in voga in acest moment( Aqua, Vista RC, Vista Wide, Royale,etc) .

Pentru a stabili scurtaturi noi catre programele sau locatiile dvs. preferate tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click dreapta in fereastra aplicatiei si sa selectati optiunea "New Item". Aici, in functie de preferintele dvs. , selectati din meniul "Type" tipul de shortcut pe care doriti sa-l creati: Link- shortcut catre un anume program , "disc or folder" - shortcut catre o partitie sau un anumit folder din  coputerul dvs ( ex: folderul cu filme, muzica), Control Panel, etc

2008-01-24_115614

De asemenea aveti posibilitatea de a schimba iconitele implicite pentru oricare element ce apare in fereastra aplicatiei; programul este foarte permisiv: accepta pictograme in format ( .ico sau .png.)  sau pachete de iconite in format .dll ori .icl.

RunMe

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

 

mai departe..

Cel mai nepotrivit nume pentru un judecator

... si judecatorul Willie Stoker ( Freacă Puţă) da citire sentintei....

nume nefericit

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Calculator taxa auto 2008 valabila de la 1 Iulie

auto_4256346534653

Aseara a fost publicata Ordonanata de guvern care stabileste noile valori referitoare la taxa auto de prima inmatriculare valabile de la 1 Iulie 2008.

Pana la aparitia unui calculator online aveti posibilitatea de a descarca un calculator pentru taxa auto 2008 pe care l-am gasit astazi pe net. L-am testat si desi mai da unele erori, valorile sunt destul de apropiate de cele reale.

Calculator taxa auto 1 iulie 2008 - rapidshare

Update: A aparut varianta online: Calculator pentru taxa auto 2008 speciala

Cu multumirile de rigoare, preiau comentariul unui vizitator ce a dorit sa ramana anonim si care ne informeaza ca:

Detalii despre noua lege gasiti si aici: http://www.taxapoluare.com/legislatie.htm Aici va puteti calcula taxa actuala si cea noua, care va intra in vigoare de la 1 iulie 2008, precum si diferentele intre cele 2 taxe: http://www.taxapoluare.com/calculator-taxa.htm Aici va puteti verifica nivelul noxelor (CO2) necesare noului calcul al taxei: http://www.taxapoluare.com/emisii_rezultate.htm precum si alte lucruri, ca: nivel zgomot, normal de poluare, consum, etc Iar aici gasiti 3 PDF-uri cu decizii de anulare in instanta a taxei, din Club Timisoara si Ialomita: http://www.taxapoluare.com/utile.htm

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..