Motor de cautare Rapidshare, Megaupload, Badongo,etc

2008-01-22_023121

Rapidshare si Megaupload sunt doua dintre cele mai utilizate servicii de gazduire pentru crack-uri, seriale, programe sparte, etc.

Din pacate pentru cei care nu au un cont premium atat Rapidshare cat si Megaupload nu ofera o functie de cautare pentru fisierele gazduite pe serverele lor astfel incat este foarte dificil sa afli link-ul de download a unui anumit fisier decat daca il gasesti pe un forum sau il indica direct cel care a incarcat fisierul.

Totusi, daca efectuam o cautare pe Google folosind anumiti termeni si operatori avem posibilitatea de a descoperi link-urile catre fisierele care ne intereseaza. Pentru a usura toata aceasta operatiune niste baieti isteti au creat ShareMiner, un motor de cautare in care acei operatori speciali de care vorbeam sunt inclusi deja in functia de cautare.

Tot ce va ramane de facut este sa indicati melodia, filmul sau jocul pe care il cautati pe Rapidshare sau pe celelalte siteuri si apoi sa apasati butonul "dig!". Veti fi condusi pe o lista de rezultate unde de obicei apar forumuri ori site-uri specializate si selectand cu atentie veti gasi link-urile de download pentru fisierul care va intereseaza. Dati clic pe link sau copiati-l in bara de adrese din browser si veti ajunge pe pagina de descarcare.

In ceea ce priveste descarcarea de pe RapidShare sau Megaupload, asta e e alta poveste. Pentru a evita pauzele intre descarcari aveti nevoie de un program pentru download de pe Rapidshare sau Megaupload sau puteti folosi un IP dinamic ori un program de proxy extrem de bun.

Mai jos aveti lista de site-uri pe care Share Miner poate efectua cautari:

- Rapidshare
- Badongo
- 4filehosting
- Megashares
- Multiply
- Filefront
- Sendspace
- Turboupload
- Zshare
- Rapidupload

Link: ShareMiner

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Windows Live Writer, Blogger si limita de 500 de fotografii din Picasa

windows-live-writer-logo Swirly_arrow_by_crashingwave Blogger_Button

Cei care folosesc Windows Live Writer ca program pentru editarea si publicarea articolelor intr-un blog gazduit de Blogger probabil stiu ca imaginile sunt publicate si stocate in mod implicit mai intai intr-un cont Picasa si apoi trimise spre vizualizare pe blog.

Ceea ce nu stiam eu si probabil ca nici multi dintre dvs. nu cunosc este faptul ca Picasa impune ca numarul maxim de imagini stocate intr-un folder sa nu depaseasca limita de 500.  Ei bine astazi, dupa multe incercari si la fel de multe erori primite atunci cand incercam sa public un articol in care era inserata o imagine, am aflat si eu de aceasta regula stupida a celor de la Picasa.

Problema e ca, pana sa-mi dau seama, am dezinstalat si instalat Windows Live Writer de cateva ori, am sapat ceva timp pe Google si apoi mi-am promis ca in curand o sa trec la un serviciu de gazduire web platit. In sfarsit insa, pe un forum legat de Picasa, am descoperit problema: limita de 500 de imagini dintr-un folder Picasa.

Solutia? Una simpla. Am redenumit folderul Windows Live Writer in care se aflau cele 500 de imagini publicate pana acum si am lasat WLW sa creeze un nou folder care sa-i poarte denumirea si problema a fost rezolvata.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..