Americanii SUNT prosti !

|

Fara comentarii!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

Americanii sunt ignoranti nu prosti. NU sunt pro-america desi locuiesc pe continentul american. Am un prieten, fost coleg de facultate, care a facut un colegiu in Kentuky si care zicea ca n-a vazut niciodata atatia oameni invatand in amfiteatrele din campus. Americanii cu siguranta stau prost la cultura generala, la fel cum stau si romanii (aminteste-ti de diferite interviuri pe strada ale lui Jugaru, carcotasii si altii... la care romanasii nostri dadeau prin gropi de prostii ce debitau...). Acum vorbind pe bune, cine are tehnoligia cea mai avansata din lume si de ce?

Anonim spunea...

Deci. Te intreba ca te laturi are triunghiul si tu spui ca are patru, niciuna sau una singura. :|
E TRIunghi, e normal ca are trei laturi, de D-zeu, si un copil de clasa I stie raspunsul la intrebarea asta.
Dar la ce sa te astepti daca ei nici macar nu stiu ca tara in care traiesc incepe cu litera 'U'...

Anonim spunea...

Adevarul e ca nu ne putem lauda prea tare nici cu romanasii nostri, mai ales cu cei din noua generatie. Computer, messenger, filme, televizor... cand sa mai aiba pustii din ziua de azi timp sa puna mana pe o carte sau un atlas?
In ceea ce priveste tehnologia ... mirajul visului american aduce anual in SUA zeci de mii de oameni foarte bine pregatiti din intreaga lume ce creeaza concurenta si contribuie extrem de mult la dezvoltarea tehnologica a tarii.
Parerea mea...

Trimiteți un comentariu