GSP TV Online - Alternative CoolTV - gsp tv live, gsptv online

|

football-live-streams_170 NOU: VEZI GSPTV LIVE CU READON PLAYER

Intrucat astazi au fost momente in care ( cel putin la mine) Cool-TV.net - siteul cu care se poate vedea GSP TV Online- nu a functionat am cautat pe net cateva alternative cu care sa pot urmari meciurile de pe GSP TV live pe internet.

Din fericire Prosport a publicat o lista cu cateva siteuri de live streaming pe internet si, desi nu toate siteurile din lista transmit GSP TV online, 3 dintre ele permit vizitatorilor sa vada meciurile Ligii I pe posturile GSP TV live. Asadar iata cateva:

Alternative CoolTv - GSP TV online

  • GecoTv - transmite live GSPTV 1 online , GSPTV 2, GSPTV 3
  • freetv.ucoz.com - GSPTV live, GSPTV2 live
  • TV Online - la ora la care scriu articolul nu functioneaza, insa in cursul zilei de astazi a transmis online GSP TV si GSP TV2

De asemenea un alt site cu care astazi se putea urmari GSP TV online este si site-ul lui Laurentiu insa la fel ca si TV Online la aceasta ora nici un post GSPTv nu mai poate fi receptionat.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

38 comentarii :

Anonim spunea...

Site-ul lui Laurentiu fura sursa de pe freetv.ucoz.com
L-am rezolvat rapid...:))

Anonim spunea...

Toate site-urile mai putin cool fura sursa ba de la http://tvonline.webdessign.net ba de la cool ! Deci restul site-rilpr in afara de alea doua pirateaza munca celor doi admini care sant singurii ce fac intr-adevar ceva pentru oamenii de fotbal care nu au cum vedea gsptv decat aici...deci daca vreti ceva original si nu piratat pe internet intrati pe http://tvonline.webdessign.net sau http://cool-tv.net aici veti fi siguri ca la ora meciurilor veti vedea transmisiile originale si nu alea de le fura tot netu !

Anonim spunea...

ideea mea ar fi ca adminul acestui blog la ALTERNATIVE GSP TV sa scoata mustele alea de site-uri care nu fac decat sa fure ce muncesc altii si sa puna numai pe cele doua acolo cel putin din respect pentru cei doi admini care se ocupa de ele si fac ceva pentru oamenii astia care vor sa vada meciuri...aia cel putin au investit ceva sa dea drumu posturilor tv pe net si macar sa ii respectam cat de cat nu hoti care nu fac decat sa fure munca altora si sa se laude cu ea!daca aia de la http://tvonline.webdessign.net sau http://cool-tv.net nu ar mai transmite nici unu pe net gsp tv atunci nimeni de pe internet nu ar avea ce vedea....DECI PUTIN RESPECT PENTRU CEI CE FAC CEVA ,NU SA ARATAM RESPECT PENTRU HOTI !

Tv Online spunea...

Da asa e am verificat si eu de atatea ori aia de la webdessign si coll aia sant singurii care emit adevarat restul asa e sant hoti si fura sursele

Tv Online spunea...

Da asa e am verificat si eu de atatea ori aia de la webdessign si coll aia sant singurii care emit adevarat restul asa e sant hoti si fura sursele

Anonim spunea...

Baieti, calmati-va. Studiati mai bine site-ul coo-tv.net . Cititi putin in footer. Ce scrie acolo ? Ca streaming-ul nu apartine celor de la cool-tv, ei doar indexand link-uri publice de pe internet. Acelasi lucruri fac si ceilalti, dar il preiau de la cool-tv. Probabil ca nu e asa si ca ei fac stream-ul , iar acea fraza e sa se apere de vreo acuzatie. De ce spun acuzatie? Pentru ca ce fac ei este piraterie, pentru ca nu au o intelegere cu cei de la gsptv . Asa ca nu mai vorbiti de celelalte site-uri ca si cum pirateaza, cand cel original e ceva piratat!

Anonim spunea...

fratilor am intrat pe http://tvonline.webdessign.net/tv.html si da channel offline si pe cool merge :-w deci singuru care e exclusiv e cool parerea mea:(

Anonim spunea...

Ce vad aici ma minunez,e adevarat ca cei ce dau gsptv nu au nici o intelegere cu cei de la gsp,dar istetilor daca cei de la cool emiteau si cei de la webdessign.net nu atunci cum spuneti voi ca fura sursa unu de la altul? daca fura sursa era live si pe webdessign,nu e logik mintilor luminate ce santeti voi?ideea e ca ambii si cei de la cool si cei de la webdessign pirateaza posturile gsptv si asta nu e ok dar e ok ca putem vedea noi muritorii meciurile ca porcii de la liga au luat malai gras sa dea exclusivitate rcs-ului pe niste canale tv inventate peste noapte...asta ar trebui sa dezbateti voi magariile si spagile din Romania nu pe aia care se chinuie sa ne faca viata mai usoara....RUSINE MAGARILOR CA NU VEDETI ESENTA IN TOATE ACESTE PROBLEME !!! RUSINE,RUSINE,RUSINE !!!

Anonim spunea...

Si ca idee stimate anonim ,am intrat si eu pe http://tvonline.webdessign.net la un momendat si mergeau gsp-urile iar cand am intrat la cool-tv.net nu mergea nici unul...Deci stimabile...trage concluzia singur daca te duce vreun pik mintea aia luminata...Repet altele sant subiectele ce ar trebui sa fie analizate si dezbatute aici ...magarii de la liga nu astia care fac ceva cu adevarat pentru noi...

P.N. Romulus spunea...

Prea mult anonimat:D. Ultimul "anonim" a scos in evidenta chestia care intradevar ar trebui sa ne preocupe: nesimtirea celor care au permis ca GSPTV sa nu fie receptionat decat de o anumita parte a iubitorilor de fotbal.

Restul reprezita discutii fara rost. Nu stiu si sincer sa fiu nici nu vreau sa aflu cine de la cine fura. Apreciez munca tututor celor care transmit GSPTV online pe siteurile lor si nu fac altceva decat sa ii informez pe cei interesati de alternativele pe care le au in cazul in care unul dintre aceste siteuri nu mai transmite.
Bafta tuturor!

Anonim spunea...

Faptul ca meciurile de fotbal sant transmise de o televiziune care a fost inventata peste nopate si faptul ca mitika de la liga a permis acestor nesimtiti de la rcs sa participe la licitatie in conditiile in care nici nu aveau televiziune atunci,explika si demonstreaza cocina de tara in care traim!Normal ar fi fost ca in caietul de sarcini al lcitatiei sa fie stipulat clar ca pot participa la astfel de licitatii numai televiziunile care au o acoperire de macar 90 la suta din teritoriu si care au contracte incehiate de retransmisie cu firme de cablu care acopera intreg teritoriu al romaniei...nu vine un ungur de la rcs ,il umple pe porkul de mitika de la liga cu bani[ mare magar de om e omu asta ] si asta inchide ochii da dreptul de televizare la o firma fantoma de care nu a auzit nimeni pana acum si care repet atunci nu nu avea televiziune...CUM E POSIBIL ? NUMAI IN ROMANIA SE POT VEDEA ASTFEL DE LUKRURI SI O SA LE VEDEM MAI DEPARTE ATAT TIMP CAT PERMITEM CA DESTINELE NOASTRE SA FIE CONDUSE DE NISTE EXCROCI !

Anonim spunea...

E ciudat ca intodeauna cand sunt meciuri cool tv merge mai greu, chiar are momente cand cade temporar ... probabil ca sunt mai multi asa zisi "binevoitori" care le floodeaza site-ul...bleah... sa ma **** pe cei de la GSPTV si felix motanul ca nu pot vedea si eu linistit un meci. Mi-as pune kkt ala de oala digitv, dar nici asta nu se poate ca n-am vedere spre satelit in blocul care stau. Iar handicapatii astia de la UPC nu vor sa faca nimic ca sa ne uitam si noi muritorii de rand la Liga 1 :| Rusine mafiotilor de la Intact si bravo baietlor care transmit pe net aceste meciuri.

Anonim spunea...

Ala care o tot dai cu munca ce o face webdesign.net si cooltv si ceilalti fura, stai tu linistit ca stream poate face oricine, suntem o groaza care avem tunere tv in pc-uri, daca cool nu ar mai transmite cu siguranta am face-o noi, dar eu de exemplu nu sunt de vina ca stau la casa si am uploadul de cel putin 10 ori mai mic decat cooltv care e pe fibra, daca as fi si eu pe fibra stai linistit ca n-as sta la mila cooltv, si stiu ca tu esti admin la webmaster.net, asa ca nu te da mare ciumeg, am vazut de f.multe ori ID-urile cooltv la tine pe site, si gsp tv am transmis si eu de multe ori la calitatea permisa de banda, multi v-ati uitat la gsp la o calitate putin mai slaba, acela era transmis de mine, mai calitativ nu puteam, si site-ul meu se afla aici sus intre primele 3, alea care zici tu sa le stearga si sa-l puna pe al tau. :cutit:

Anonim spunea...

stau ma uit si ma minunez...esenta problemei nu o vede si nu o discuta nimeni aici....se pare ca intr-adevar tara in care traim e facuta numai din prosti ....daca voi va certati aici care si cum emite si nu dati curs discutiei esentiale " de ce nu vedem normal un meci pe tv ? " atunci e clar ca aveti mintea ingusta cu totii....de asta Romania merge asa de bine ca are oameni care ne conduk ceva in genu vostru...sper sa se gaseasca cat de curand ....minte si la piata ...va trebuie urgent altfel murim de fraieri si citim prostiile prostilor pe tot felul de pagini !

Anonim spunea...

ignorati forbalul vreo 2 luni sa vezi ce or sa dea meciuri si la aragaz. Nu mai faceti git si va faceti si singe rau degeaba: eu de cind Steaua mea nu mai are antrenor (din ziua cind a venit zeroroiu) nu ma mai intereseaza fotbalul si parca sunt mai multe ore intr-o zi. Si mai misto. Incercati metoda si or sa bage aia Steaua-introduca microbul inapoi.

Anonim spunea...

bah care mi-ai mincat finalul? am vrut sa zic ca or sa bage aia Steaua-Dinamo la voi in fata blocului numai si numai sa va refaca microbisti iar.

Anonim spunea...

E foarte adevarat ca oameniii respectivi transmit semnalul dar asta nu inseamna ca e al lor personal si restul siteurilor nu au voie sa il posteze, ideea ar fi ca toti incercam acelasi lucru si anume sa multumim telespectatorul.
Cu respect, www.cincin.dublu.org

Web4Tv spunea...

Liga 1, meciurile din cupele europene si multe altele pe web4tv.org
Nou- GSP TV si pe MediaPlayer

Anonim spunea...

AICI AI LIVE fara sopcast / RomaniaOnline.Tk / Gloria Buzău - Craiova 0 - 1! / RomaniaTv.Tk /Fotbal din europa

Anonim spunea...

RDS isi arata prostia blocand accesul utilizatorilor sai spre situl http://freetv.ucoz.com
Deci, de pe data de 12 decembrie 2008 ora 22 acest site (si multe altele din ucoz.com) nu mai este accesibil din reteaua RDS.
In cateva zile va fi insa copiat pe un alt host si va fi accesibil la adresa http://tvgratis.ro.tl/ sau la http://tvonlinelive.tk/

Anonim spunea...

am gasit un site televizoarele.com

Anonim spunea...

Un site gasit acum pe google... stream-24.page.tl se vede super gsp

Anonim spunea...

NU incurajati pirateria tv!!
site-uri de 2 lei precum **** sunt ILEGALE!nu au dreptul sa difuzeze, transmita sau retransmita canale Tv!
Sa se sesizeze POLITIA si Procuratura sa inchida aceste site-uri care fac transmisii ilegale si cei care le-au facut sa li se faca dosar penal precum si o amenda sa nu o poata duce!
In toate tarile din Europa meciurile sunt pe canale Pay-per-view, platesti si vezi in plus!
romania e tara in care se vrea totul pe de-a moaca!
civilizati-va!!!

Anonim spunea...

Legea dreptului de autor
Art. 142. — Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 700.000 lei la 7 milioane lei, daca nu constituie o infractiune mai grava, fapta persoanei care, fara a avea consimtamantul titularului drepturilor recunoscute prin prezenta lege:
o) reproduce programe de radio sau de televiziune, fixate pe orice fel de suport;
p) difuzeaza, inclusiv prin inchiriere, programe de radio sau de televiziune fixate pe orice fel de suport;
r) importa, in vederea comercializarii in Romania, programe de radio sau de televiziune fixate pe orice fel de suport.

Anonim spunea...

noi avem gsp tv live 24 de ore din 24 ! www.gnttv.com

Anonim spunea...

www.televizoarele.com - merge 100 % ....

Anonim spunea...

digi sport tv live pe televizoarele.com ooo daaa

Cosmin spunea...

Pe site-ul http://www.tv-online.ro merge fara astfel de plaginuri / programe

Anonim spunea...

Sunt mai bune aceste site-uri http://www.top1.ro si acesta http://www.tv-online.ro, top1 este cel mai tare zic eu in sectiune "tv online".

andrei spunea...

aici toate meciurile posibile din lume...
http://www.trailermovies.biz/
sau aici lista cu meciurile
http://www.trailermovies.biz/iframe/ads9.html

Anonim spunea...

joc online romanesc cu care castigi bani, inregistreza-te de aici: http://www.anno1777.com/index.php?i=13308

Anonim spunea...

Pe www.gsptv.ro.im
merge beton si gsptv onlie si digi sport online

Anonim spunea...

http://hdgoals.com/63 - cel mai tare site de vizionat meciuri online ;) , FLASH, HD :)

Anonim spunea...

Anonim spunea...
25 Legea dreptului de autor
Art. 142. — Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 700.000 lei la 7 milioane lei, daca nu constituie o infractiune mai grava, fapta persoanei care, fara a avea consimtamantul titularului drepturilor recunoscute prin prezenta lege:
o) reproduce programe de radio sau de televiziune, fixate pe orice fel de suport;
p) difuzeaza, inclusiv prin inchiriere, programe de radio sau de televiziune fixate pe orice fel de suport;
r) importa, in vederea comercializarii in Romania, programe de radio sau de televiziune fixate pe orice fel de suport.


Inteleg legea insa reprezinta o prostie totala din partea CNA-ului. De ce?
Pai de exemplu de vreun an in toata italia functioneaza televiziunea digitala terestra. Adica sunt in jur de 2-300 de canale care emit pe cablu TV si nu se plateste abonament. Cine are decoder sau tv cu DVB incorporat sau antena digitala poate viziona gratuit canalele astea. Se platesc doar cele premium (sport, filme etc). Pentru astea se poate pune in discutie ca e ilegal sa faci broadcasting.

Revenind la situatia televiziunii din Romania, da, este ilegal sa faci broadcasting, insa e dreptul oricui sa vizioneze canalele nationale. Daca n-ar fi existat pirateria multi dintre noi ar fi ramas in urma cu tehnologia si stiinta. Cum se spune, e un rau necesar.
Problema e de natura audientei care nu se poate estima si nu poate produce bani, posturilor tv in cauza.

cool-tv.net anunta pe site ca continutul pe care il transmit nu ii apartine si ca este luat din surse gratuite. scripturile sunt criptate pentru a nu putea vedea nimeni ipurile prin care fac broadcasting (asta in cazul in care vor avea probleme se spala pe maini).

ps. daca ar face broadcasting la toate canalele ar trebuie ca sa fie vizionate cu un singur plugin nu cu 70, si nu ar fi cate 2-3 servere pentru fiecare canal. Deci mai ganditi-va.

pps. nu fura nimeni munca nimanui, odata ce aceste 2 siteuri folosesc surse "gratuite".

Raoul00 spunea...

FanaticTv canale romanesti si straine live la tine pe pc-revizie zilinica: premiere cinema,filme, muzica, desene, sport, divertisment : protv,tvr1, hbo, antena1,primatv, procinema,taraftv,eurosport, digitv.gsptv, sport.ro, discovery tv, animal planet, axn,axn crime,party club,1tvmusic,kisstv, disney channel, cartoon network ....

FanaticTV spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

www.FanaticTV.blogspot.com
FanaticTv canale romanesti si straine live la tine pe pc-revizie zilinica: premiere cinema,filme, muzica, desene, sport, divertisment : protv,tvr1, hbo, antena1,primatv, procinema,taraftv,eurosport, digitv.gsptv, sport.ro, discovery tv, animal planet, axn,axn crime,party club,1tvmusic,kisstv, disney channel, cartoon network ....

Trimiteți un comentariu