Rapidshare elimina Capcha si timpul de asteptare

rapidshare

Ultimele luni au adus cateva schimbari majore pentru Rapidshare. Dupa ce in urma cu ceva timp site-ul si-a schimbat in intregime aspectul, saptamana aceasta au fost introduse trei modificari despre care se vorbea de multa vreme:

  • a fost indepartata optiunea de securitate Capcha (numerele si cifrele ce trebuiau introduse inainte de a accesa linkul de download) .
  • a fost eliminat timpul de asteptare intre descarcari (extrem de important pentru ca inainte se putea ajunge si la 2 ore de asteptare)
  • utilizatorii pot incarca si descarca gratuit fisiere de pana la 200 Mega, dublu fata de limita anterioara.

Toate aceste modificari au insa un pret: viteza de download a fost limitata. Daca inainte puteati descarca fisierele la viteza maxima pe care   v-o permitea conexiunea dvs. la internet, acum sunteti viteza de descarcare este limitata la aproximativ 63Kb/secunda. Asta inseamna ca, indiferent de viteza conexiunii dvs. echivalentul unui CD (700 Mb) va putea fi descarcat in minim 3 ore.

Mai trebuie mentionat ca, desi timpul de asteptare a fost eliminat, va trebui totusi sa asteptati 25 secunde inainte de fiecare descarcare, si ca nu veti putea descarca mai multe fisiere odata.

La final, o noutate si pentru utilizatorii Premium (desi probabil ca nu prea sunt multi de acest fel in Romania): daca pana acum exista o limita de download de 50 GB in 5 zile, acum limita este mult mai clara: 10 GB pe zi. Modificarea este subtila, face lucrurile mai usor de inteles, insa elimina flexibilitatea pe care o oferea regula anterioara.

Vía | Rapidshare News

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

las totul in spre bine cu rapidshare :))

Trimiteți un comentariu