Uefa Euro 2008 ... programul meciurilor, clasamente, statistici

Dupa succesul obtinut cu aplicatia dedicata Campionatului Momdial din 2006, italianul Pier Luigi Covarelli a creat  Uefa Euro 2008, un program cu ajutorul caruia iubitorii de fotbal pot tine o evidenta completa a tuturor meciurilor si rezultatelor inregistrate pe parcursul Campionatului European.

Euro2008

Din puct de vedere grafic aplicatia nu surprinde prea mult insa tocmai simplitatea sa o face usor de utilizat. Programul ofera informatii despre locul, data si ora la care se va disputa fiecare meci lasand insa utilizatorului sarcina de a introduce rezultatele meciurilor.

Rezultatele sunt colectate in tabul Statistics accesarea acestuia oferind utilizatorilor o imagine completa asupra clasamentelor grupelor precum si posibilitatea de a exporta informatiile in format text sau HTML.

program euro2008

Pentru a utiliza programul Euro 2008 nu trebuie decat sa descarcati arhiva corespunzatoare sistemului de operare pe care il utilizati (W indows, Mac sau Linux) , sa o dezarhivati si sa lansati fisierul executabil. Utilizatorii Linux trebuie sa citeasca fisierul Read Me unde vor gasi informatii suplimentare despre procesul de instalare.

Site Oficial I  Euro 2008

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu