15 beautiful Firefox 3 themes

|

Daca v-ati saturat deja de tema default din Firefox 3 si cautati un skin care sa se potriveasca mai cu aspectul grafic al sistemului dvs. de operare, iata mai jos o colectie ce aduna 15 dintre cele mai bune teme pentru Firefox 3.

1. Aeon - una dintre temele mele Firefox  preferate, introduce cele mai multe schimbari intr-o tema Firefox : schimba iconitele de navigare, adauga gradiente noi meniurilor si taburilor, schimba forma taburilor, etc. Atentie: pentru a vedea istoria paginilor vizitate trebuie sa apasati click dreapta pe butoanele Forward sau Back.

Firefox3_theme1

2. Utopia White - Contrastul este cuvantul cheie la aceasta tema. Toate elementele importante sunt delimitate de margini negre pe fond alb in asa fel incat este aproape imposibil sa gresiti si sa dati click pe alt buton decat cel care va intereseaza. Superb!

firefox3_theme3

3. Vista on XP - nu va place verdele din skinul Firefox 3 pentru XP? Inlocuiti-l cu albastrul din tema implicita Firefox 3 Vista.

firefox3_theme4

4. Aero Silver Fox  Basic - versiunea gratuita a temei ce modifica iconitele, forma taburilor precum si bara Bookmarks. Daca doriti mai mult, puteti achizitiona versiunea premium de pe site-ul oficial al temei pentru 0.99 $. Amatori? Nu prea cred...

firefox3_theme5

5. BLACKX 2 - o tema simpla, minimalista. Concluzia?  "Black is sexy"!

firefox3 theme6

6. Unofficial Netstripe- va mai aduceti aminte de Netscape? Iata o tema ce emuleaza aspectul regretatului navigator web in Firefox3.

firefox3_theme7

7. Aeon Big - daca v-ati saturat de aspectul minimalist al skinurilor anterioare, e momentul sa incercati Aeon Big. Iconite mari, butoane imense insa in mod surprinzator aspectul este placut. Daca monitorul este asezat la distanta sau daca aveti probleme cu vederea Aeon Big poate reprezenta solutia pe care o cautati.

firefox3_theme8 

8. Apollo 3.0

firefox3_theme9

9. Azerty III

firefox3_theme10

10. CrystalFox Modern

firefox3_theme11

11. Green Aqua

firefox3_theme12

12. HiVis 2.9

firefox3_theme13

13. Kempelton

firefox3_theme14

14. Phoenity Reborn

firefox3_theme15

15. Aero Fox

firefox3_theme16

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu