Gickr .. transforma videoclipurile de pe YouTube in imagini animate

|

La momentul in care v-am vorbit pentru prima data despre el, va spuneam ca Gickr reprezenta cea mai simpla metoda de a transforma fotografiile in imagini animate ( .gif), online fara a mai fi necesara instalarea unor programe pe calculator.

Dupa mai bine de jumatate de an de atunci, iata ca Gickr lanseaza o noua facilitate oferind acum si posibilitatea transformarii videoclipurilor de pe YouTube  in imagini animate ( ceva de genul preview-ului oferit de site-uri gen YouPorn sau Redtube ).

Pentru a realiza acest lucru nu trebuie decat sa va alegeti un videoclip de pe YouTube, sa copiati adresa acestuia in casuta de pe Gickr.com, sa alegeti dimensiunea si numarul de framerate (viteza) si apoi sa apasati Next. In functie de durata videoclipului va trebui sa asteptati ceva timp, insa apoi veti fi condusi pe o pagina unde vi se vor oferi cateva optiuni prin care veti putea introduce gif-ul intr-o pagina web sau daca doriti il veti putea trimite prin email unui amic. Daca doriti sa-l salvati pur si simplu pe calculator, apasati click dreapta pe imaginea animata si selectati optiunea "Save as".

pimp myspace - Gickr

Dupa cum se poate vedea si in imagiea de mai sus rezultatele nu sunt spectaculoase, insa daca tinem cont de faptul ca transformarea are loc online si ca nu trebuie sa ne preocupe nici macar problema hostarii imaginilor gif, eu unul ma pot declara multumit de calitatea serviciului.

Site I Gickr.com

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu