VistaGlazz ... tunning pentru Vista

shadewhite_by_invaderjohn

Desi Vista beneficiaza de niste teme cu un aspect grafic deosebit, cu siguranta unii dintre dvs. s-au saturat deja de ele si doresc sa personalizeze felul cum arata calculatorul lor prin instalarea unor teme Vista noi.

Ei bine, ca si in cazul temelor pentru Windows XP, skinurile pentru Vista nu pot fi instalate pe calculator inainte de a modifica o componenta a sistemului de operare numita uxtheme.dll ce impiedica instalarea altor teme si stiluri vizuale decat cele care au fost create de Microsoft.  Insa, asa cum era de asteptat, la scurt timp dupa aparitia Windows Vista, niste baieti isteti au lansat VistaGlazz un soft care, pe langa faptul ca deblocheaza instalarea temelor noi in Vista permite si pastrarea efectului aero a unei ferestre atunci cand aceasta este maximizata.

vgmenu2

Utilizarea Vista Glazz este extrem de simpla. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa instalati si apoi sa lansati aplicatia. Veti observa ca apare o interfata identica cu cea din imaginea de mai sus.

Dupa cum puteti vedea in imagine selectarea primei optiuni modifica acele fisiere de sistem care impiedica instalarea unei noi teme pentru Windows Vista (este necesar un Restart al calculatorului), in timp ce optiunea a doua face posibila pastrarea efectului de transparenta a ferestrelor atunci cand sunt maximizate.

GreyfullVS_by_invaderjohn

In cazul in care doriti sa reveniti la setarile implicite din Windows Vista trebuie doar sa lansati din nou aplicatia si sa selectati optiunea "Patch" corespunzatoare modificarii pe care doriti sa o restaurati.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Anonim spunea...

dupa ce descarc VistaGlazz dau run si da o eroare:|
ma poate ajuta cineva???

Anonim spunea...

so la mine la fel..dupa ce descarc VistaGlazz dau run si da o eroare:|

Anonim spunea...

Am o foarte mare problema....scria acolo ca fisierule corupt dar reu tot am dat inaite si acum numai pot schimba tema zice ceva de geu rundll stoped workin...am ramas cu un skin vechi...please HELP

Anonim spunea...

VistaGlazz has stopped working. Asta este eroare care mi-o da. daca vrea cineva sa ma ajute in leg cu eroarea asta sa ma caute la id cypa_cyprian sau mail la cypa_cyprian@yahoo.com

Anonim spunea...

pfff si eu am aceeasi problema:(((

Trimiteți un comentariu