Veoh : Noul Stage 6 .... descarca si/sau vezi gratis filme romanesti, videoclipuri, muzica

veoh-logo

Cu siguranta va mai amintiti de Stage6, un serviciu online gen Youtube insa mult mai "flexibil" in ceea ce priveste drepturile de autor si cu o calitate a  videoclipurilor mult mai buna. Din pacate, din motive financiare, Stage 6 a fost inchis acum ceva timp in urma continutul sau nemaifiind accesibil online.

Pagina principala a Stage6 ne sfatuieste insa sa incercam Veoh.com, un site care mosteneste caracteristicile Stage 6 : accesul gratuit la filme si videoclipuri in format HD si divx, descarcarea si incarcarea de continut video fara limitari in ceea ce priveste dimensiunea fisierului sau durata filmului.

Singurul lucru prin care Veoh difera de Stage6 este faptul ca vizionarea filmelor mai lungi de 15 minute este conditionata de descarcarea si instalarea unui program (un media player gratuit si fara adware sau spyware)  si de inregistrarea pe site.

veoh-2

Dupa instalare aplicatia va solicita introducerea numelui de utilizator si a parolei Veoh si din acel moment veti avea acces gratuit si nelimitat la toate videoclipurile si filmele romanesti sau straine disponibile pe site.

De exemplu o cautare pentru termenul Rovideo va va duce pe pagina unui utilizator care a incarcat nu mai putin de 1200 de videoclipuri, documentare si filme romanesti printre care putem descoperi titluri de filme romanesti celebre: Moartea Domnului Lazarescu, MorometiiA Doua Cadere A Constantinopolului, Occident, Felix Si Otilia, Sex Traffic, etc precum si documentare romanesti sau filme de arhiva de genul Procesul Lui Ceausescu, din care va invit sa urmariti secvente in continuare.



Online Videos by Veoh.com

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

offf topic....intra plz la mine ca ti-am lasat un mesaj la psotul cu iarna in luma martie

Anonim spunea...

nu e valabil in romania frumos... interesant de frumos..

Anonim spunea...

mda...halal rusineeeeeeee veohhhhhh discriminareeeeeeeeeeeeee...nu cred ca suntem asha rai...e vorma totusi de o taraaaaaaaaaaaaa
extraordinar...si ne mai spunem noi ca suntem un popor rau....dar ei ce fac cu discriminarea asta a tuturos romanilor...(ex daca cineva fura un porc...face puscarie nu numai cel care l-a furat ...toata populatia face puscarie...........)rusineeeeeeeeee tuturor siteurilor care fac asha ceva...

Trimiteți un comentariu