Super 2008 ... o noua versiune a celui mai bun video converter gratuit

Dupa cum spuneam si in articolul in care vorbeam de versiunea anterioara, Super este unul dintre cele mai bune convertoare video existente la ora actuala pe piata, fiind mult mai eficient si oferind mult mai multe optiuni de convertire video si audio decat multe din programele comerciale din aceeasi gama.

Super 2008 se adreseaza atat profesionistilor cat si incepatorilor in ceea ce priveste transformarea fisierelor video, fiind extrem de simplu de utilizat: pentru a converti un film dintr-un format ( sa zicem .avi) intr-un format video compatibil cu telefoanele mobile Nokia sau Sony Ericsson sau cu un iPod trebuie doar sa selectati din meniul derulant aflat in partea stanga tipul dispozitivului pe care doriti sa redati filmuletul, sa selectati ( sau sa "trageti") fisierul video sursa si apoi sa apasati Encode.

2008-03-31_031458

Daca va pricepeti sau doar vreti sa experimentati puteti incerca sa modificati numarul de frame-uri pe secunda, calitatea audio a fisierului convertit precum si alte setari care in final vor avea efect asupra calitatii si dimensiunii acestuia. Asta in cazul in care, dupa cum spuneam, stiti ceea ce faceti, insa in mod normal setarile implicite sunt cele mai bune si nu necesita vreo modificare.

In continuare aveti cateva dintre formatele si dispozitivele suportate de Super 2008:

* Mobile phone converter( include formate .3gp diferite in functie de marca de telefon folosita: Nokia, Siemens, Sony Ericsson.
* FLV converter( FLV este formatul in care apar fisierele video de pe Youtube, MetaCafe, Trilulilu, etc)
* PocketPC converter
* iPod converter
* PSP converter
* VCD converter
* SVCD converter
* DVD converter
* AVI converter
* MP4 converter
* MOV converter
* ASF converter
* MPG converter
* OGG converter
* WMV converter
* GIF converter


What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu