Indepartati Nokia Phone Browser din My Computer

Daca detineti un telefon Nokia cu siguranta stiti ca in timpul instalarii Nokia PC Suite, pe langa dialogul ce permite transferul de fisiere intre telefon si computer, aplicatia instaleaza in My Computer o noua iconita numita Nokia Phone Browser pe care probabil nici unul dintre dvs. nu a utilizat-o vreodata .

Desi prezenta acestei iconite nu dauneaza cu nimic si nu afecteaza perfomantele calculatorului dvs., mie imi place sa nu incarc desktop-ul cu lucruri inutile, asa ca am cautat si gasit pe net o metoda prin care putem elimina iconita Nokia Phone Browser din My Computer.

2008-03-31_010549

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa accesam consola de comenzi din Windows. Pentru asta mergem in Start, Run scriem cmd si apasam OK. Urmatorul pas este sa indicam in consola folderul unde este instalat Nokia PC Suite, in cazul meu :

         C: \ Program Files \ Nokia \ Nokia PC Suite 6

Pentru a face acest lucru trebuie sa utilizam comanda cd asa ca in continuarea liniei care apare in consola scriem urmatoarele( cu tot cu ghilimele):

        cd "C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6"

Acum trebuie doar sa dezactivam un fisier "library" numit PhoneBrowser.dll aflat in folderul Nokia PC Suite si pentru a realiza acest lucru introducem in consola urmatoarea linie:

         Regsvr32 / u PhoneBrowser.dll

Din acest moment iconita Nokia Phone Browser nu mai apare in MY Computer. In cazul in care, indiferent de motive, doriti doriti sa reactivati iconita, trebuie doar sa urmati din nou pasii de mai sus, insa fara caracterul u din ultima comanda.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu