V-ati saturat sa descarcati torrente false? Incercati SeedPeer

|

in4

La fel ca si in multe alte domenii de larg interes de pe internet, si pe site-urile de torrente au inceput sa apara tentative de publicitate ascunsa, deghizate sub forma unor fisiere ce poarta titlurile unor filme sau programe de o popularitate ridicata.

Ultimul exemplu este cel al episodului nr 11 din Prison Break care a aparut acum cateva zile pe torrente si care care continea un fisier video pentru a carui deschidere era necesar sa achizitionezei nu stiu ce produs sau cod.

O solutie pentru a evita sa pierdem timpul cu descarcarea torrentelor false ar fi sa sa verificam daca torrentul care ne intereseaza a fost incarcat de un utilizator vechi si cu o buna reputatie si/sau sa urmarim sectiunea comentarii pentru a vedea opiniile celor care l-au descarcat deja.

O alta solutie, mult mai simpla si de incredere, este sa folositi SeedPeer, un site de torrente unde fisierele incarcate sunt verificate de administratori si moderatori si in care torrentele verificate sunt marcate cu un semn verde ce garanteaza autenticitatea fisierelor.

2008-02-05_144253

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

La ce sa tot downloadezi eu iti recomand siturile online uite un ex unde am gasit cam tot ce am vrut adica si seriale si filme http://www.movies-day.com

Trimiteți un comentariu