GOM Player ... o alternativa gratuita pentru BSPlayer Pro

gom_player

Am dat peste GOM Player din intamplare acum cateva zile si, din curiozitate, l-am instalat si l-am pus la treaba.

Dupa cum spuneam intr-un articol anterior, desi folosesc VLC Media Player pentru redarea filmelor, am ramas surprins de functionalitatea si multiplele posibilitati de personalizare pe care le ofera GOM Media Player.

Spre deosebire de VLC, interfata este destul de interesanta insa ceea ce m-a impresionat au fost numeroasele optiuni ce permit utilizatorilor sa imbunatateasca calitatea vizionarii unui film: pozitia si dimensiunea subtitrarii, posibilitatea de a aranja o subtitrare decalata, de a mari sau micsora viteza de redare a filmului, de a efectua o captura de ecran in timpul redarii filmului, etc

dvdmoviescenecapture

GOM Player vine cu un pachet de codecuri video si audio preinstalat ce permite redarea majoritatii formatelor video sau audio existente, insa, in cazul in care intalniti un film pe care nu il poate reda, programul identifica codecul care lipseste si va va directiona automat catre pagina de descarcare a acestuia.

O alta facilitate interesanta care il face sa devina un concurent real pentru VLC Media Player este posibilitatea de reda fisierele video incomplete, o optiune destul de rar intalnita chiar si la programele comerciale de acest gen si aproape inexistenta la media playerele gratuite.

Concluzia? Un media player gratuit, cu codecuri video preinstalate, cu o interfata simpla si prietenoasa, cu multiple posibilitati de personalizare ce poate deveni oricand alternativa pentru mult mai popularele Windows Media Player sau BSplayer Pro.

Descarca GOM Player

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

10 comentarii :

Anonim spunea...

Si KMPlayer este o varianta foarte buna

Anonim spunea...

Pare destul de interesant iar ca alternativa pentru BS Player e foarte bun. Pacat ca nu s-au gandit sa ofere un produs similar si pentru platformele Mac Os. Asa suntem nevoiti sa folosim tot VLC, care sincer, e destul de bun in lipsa altora :)

Anonim spunea...

NU DESCARCA CU GOM PLAYER !!! CA ESTE FRATE CU FUNNY UST SCANDAL CA ARE VIRUSI SI NU MAI POATE CONTROLA MOUSE SI TASTATURA SI FACE MASS LA YAHOO SI SE INFECTEAZA SI MAI DEPARTE SI CEILALTI, EU VA RECOMAND BSPLAYER ESTE CEL MAI BUN

Anonim spunea...

Heeelp, pls!
Am instalat recent ultima versiune de GOM Player şi de atunci toate subtitrările cu diacritice arată ca dracu, mai exact programul nu recunoaşte diacriticele. Am ales în Preferences, Code Page-ul Latin 3 şi tot degeaba. Ceea ce mă deprimă şi mai tare e faptul că la "Select Languages" în listă apare doar engleza, cred că la versiunea anterioară exista şi Lb. Română, altminteri nu-mi explic de ce atunci subtitrările erau ok! :D

Anonim spunea...

Trebuie să alegi CENTRAL EUROPEAN şi diacriticele vor merge cum trebuie!

Anonim spunea...

Problema cu diacriticele o am si eu.
Poti sa selectezi orice decoder vrei.. tot nu merge. Pana de curand mergea perfect cu Central European, dar de cand am descarcat o alta versiune nu mai merge.

Anonim spunea...

http://www.filehippo.com/download_gom_player/3831/

Versiunea asta suporta diacritice.

Anonim spunea...

a fost singurul player care m-a facut sa renunt la BSPlayer.De atunci sunt fan declarat gom.Este usor de configurat si are si grafica misto.Apropo,varianta free de la BS mai contine adware???

Trimiteți un comentariu