Convertor Office 2007 ... deschidere documente .docx in Office 97-2003

office2007
Daca folositi inca Office Xp sau Office 2003 este posibil sa va fi intalnit deja cu situatia in care ati incercat sa deschideti un document creat in Office 2007 si ati avut surpriza sa nu puteti sa-l vizualizati. Neplacut, nu? Mai ales daca era vorba de ceva foarte important.

O solutie pentru rezolvarea probleme ar fi fost ca amicul dvs. care a creat documentul sa fi folosit optiunea integrata in Office 2007 de a salva documentul intr-un format accesibil versiunilor Office 97-2003.
office07-2003
Problema e ca multi dintre cei care utilizeaza Office 2007 nu stiu de aceasta posibilitate sau nu anticipeaza faptul ca documentele pe care le-au creat ar putea fi accesate de un posesor al unei versiuni Office mai vechi.
Pentru rezolvarea acestei probleme Microsoft a lansat "Microsoft Office Compatibility Pack" un soft ce actualizeaza anumite componente din versiunile Office anterioare in asa fel incet acestea sa poata deschide documentele create in Office 2007.
Microsoft Office Compatibility Pack poate fi descarcat de pe site-ul oficial Microsoft insa, sincer sa fiu, nu stiu daca este disponibil si pentru utilizatorii Windows care nu detin o versiune originala a sistemului de operare asa ca, in cazul in care nu treceti de optiunea de verificare a autenticitatii, atunci puteti descarca pachetul de pe divshare accesand link-ul de mai jos.
Office 2007 Converter
>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

[off-topic]Te-ar interesa un schimb de linkuri?

kosmin spunea...

Si eu il am instalat pentru ca amn avut nevoie sa deschid un fisier .doc word 2007

Anonim spunea...

mi-a folosit ac informatie, f utila. am folosit ac soft si este ok.

tks.

Anonim spunea...

cum deschid un fisier lucrat pe word 2007 cu un word 2003?

Trimiteți un comentariu