Zvonuri : primele imagini cu Windows 7

windows7

Desi Microsoft nu a lansat inca oficial Vista Service Pack 1 pe unele site-uri si forumuri de tehnologie au aparut deja imagini despre care se spune ca ar reprezenta Windows 7, succesorul sistemului de operare Windows Vista.

Se pare ca acum cateva saptamani Microsoft a trimis pentru testare unor utilizatori cateva versiuni beta a noului sistem de operare, si asa cum era de asteptat, unele imagini au reusit sa se strecoare pe internet.

La o prima privire imaginile seamana destul de mult cu niste capturi de ecran facute in Vista, ceea ce ar fi si normal intrucat vorbim despre o versiune foarte timpurie a Windows 7. Insa tot asa de bine acest lucru ar putea insemna ca imaginile reprezinta doar niste falsuri, intrucat sunt foarte sumare iar Microsoft nu a exprimat inca o pozitie oficiala referitoare la ele.

Subiectul merita urmarit in continuare pentru a vedea daca nu reprezita decat un simplu zvon sau, dimpotriva va fi confirmat. Pana atunci va las in compania celorlalte imagini.

windows7-1

 

windows7_2jpg

windows7-3

windows7-4

windows7-5r

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

GMZ spunea...

mie mi se pare doar o vista modificata. Oricum raman la XP, si cand XP nu va mai fi produs, ma mut pe mac

Anonim spunea...

Am pus eu mana pe el..Intr-adevar este Windows 7....Dar faptul ca are look-ul vista iti da senzatia de vista modificat...Oameni buni..asta e Win7 :P si imi merge super:) Phenomen_dgL

Trimiteți un comentariu