Vista4Experts ... sau cum sa scapi de alertele de securitate din Vista

2008-01-05_205657

Aceasta mica aplicatie va deveni cu siguranta unul dintre programele favorite ale utilizatorilor de Windows Vista care citesc acest blog. Vista4Experts este un mic utilitar ce permite dezactivarea acelor alerte de securitate atat de enervante in Windows Vista si este destinat utilizatorilor care stiu sa-si configureze singuri setarile de siguranta ale unui computer si doresc foloseasca si alte servicii decat cele implicite implementate de Microsoft.

vista4experts

Aplicatia da posibilitatea utilizatorilor sa decida singuri care anume dintre setari va ramane activata si care va fi dezactivata: notificarile centrului de securitate, dialogurile referitoare la utilizatori, scanarile periodice ale Windows Defender, actualizarile automate (si implicit restarturile enervante ale calculatorului), etc.

De asemenea, extrem de utila este optiunea care permite schimbarea functionalitatii butonul Power, astfel incat apasarea sa sa duca la inchiderea calculatorului si nu la inutilul "suspend".

Cu toate ca aplicatia ofera posibilitatea de a reveni la setarile initiale ale Windows Vista, trebuie sa fiti foarte atenti si sa va pricepeti putin atunci cand optati pentru anumite schimbari, mai ales la cele cele referitoare la securitate, pentru ca, daca nu instalati aplicatii care sa efectueze sarcini similare celor pe care le-ati dezactivat, computerul dvs. poate ramane neprotejat in fata unor eventuale atacuri.

Download Vista4Experts

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu