Convertire Word in PDF in Office 2007

office2007

Desi inclusa initial, optiunea de salvare a documentelor din Word sau Excel in format PDF a fost fost ulterior scoasa din pachetul Office 2007 datorita unor neintelegeri cu Adobe,  producatorul celui mai popular soft de editare a documentelor PDF.

Insa, specific pentru Microsoft si totusi in favoarea noastra, plugin-ul "Save as PDF" este oferit spre descarcare gratuit pe site-ul Microsoft si permite salvarea documentelor create in Word, Excel, Powerpoint, Access, Publisher Infopath, Visio si OneNote direct in format PDF prin simpla selectare a optiunii "save as pdf or XPS".

Exista insa o (mica) problema. Executabilul "Save as PDF " poate fi descarcat de pe site-ul oficial numai de catre acei dintre dvs. care utilizeaza o versiune originala a Office 2007. Ceilalti se vor lovi de solicitarea de verificare a autenticitatii Office 2007 si, din pacate, nu vor putea descarca utilitarul.

012307_2206_ConvertOffi1

Solutia? O cautare pe YouTorrent sau Mininova pentru termenul "Save As Pdf Plugin Microsoft Office 2007" si veti gasi un torrent care va permite descarcarea utilitarului dorit. Instalarea este extrem de simpla, rezultatul fiind aparitia in meniul "Save as" din Word 2007 a optiunii "Save as ...  PDF  or XPS".

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Zeffy spunea...

mi se pare foarte util office 2007, dar e o arma cu 2 taisuri. de ex trebuie sa stii cum sa salvezi in 2003 sau versiune mai veche pt ca daca salvezi in 2007 nu toti pot deschide..

Trimiteți un comentariu