BurnAware ... o alternativa gratuita pentru Nero

LH-20A1P-487-C

Dupa ce l-am testat, va pot spune ca BurnAware reprezinta unul dintre cele mai bune pograme gratuite de "ars" CD/DVD-uri pe care le-am utilizat pana acum.

Cu o interfata extrem de simpla si prietenoasa, BurnAware permite efectuarea unui numar mare de operatiuni, incepand cu posibilitatea de a crea CD-uri audio( mp3, wma, wav), continuand cu inscriptionarea filmelor pe DVD-uri si teminand cu operatiunile deja clasice de stergere a unui disc sau de creare a unui Data Disc.

Pe langa acestea aplicatia permite crearea de CD-uri sau DVD-uri ce contin imagini ale unor jocuri sau programe, suporta functia multisession precum si functia copy on the fly ( trecerea datelor de pe un disc pe altul fara a mai fi necesara copierea pe hard).

2008-01-23_200333

Datorita simplitatii si usurintei cu care poate fi utilizata, interfata imi aminteste putin de Nero Express, singura diferenta dintre programe pentru un utilizator care nu inscriptioneza zilnic CD-uri sau DVD-uri fiind cea legata de pret.

Dupa cum spuneam mai sus, BurnAware este o aplicatie gratuita, care spre deosebire de alte programe de inscriptionare gratuite nu contine banere sau adware si functioneaza pe Windows Xp si Windows Vista.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

E un blog foarte bun, va garantez.

P.N. Romulus spunea...

Daca te referi la blogul meu, merci mult:))
Daca te referi la program, sa stii ca si eu il folosesc cu succes asa ca suntem de aceeasi parere.

Trimiteți un comentariu