FlayakiteOSX ... transforma Windows XP in Mac OS X

20070314_mouette-apple_400px

FlayakiteOSX este un program gratuit care transforma aspectul grafic al Windows XP in asa fel incat, dupa instalare, computerul dvs va semana izbitor de mult cu un OS X, sistemul de operare al celor de la Apple Macintosh.

Daca va place aspectul grafic al OS X atunci rezultatul va va multumi pe deplin. Aplicatia transforma iconitele, bara de unelte, meniul de start, ecranul de logare creeaza pana si o fereastra cu System Preferences in stilul grafic al OS X.

image

La fel ca si la Vista Transformation Pack, este recomandat sa creati un restore point, anterior instalarii, deoarece FlayakiteOSX modifica un numar mare de fisiere ale sistemului de operare.

Download: FlayakiteOSX

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

3DPackage ... aplicatie gratuita pentru a crea cutii tridimensionale

3Dpackage este o aplicatie web excelenta cu ajutorul careia putem crea usor si rapid cutii virtuale tridimensionale pentru a eticheta si reprezenta diferite  produse ( programe, aplicatii, carti, manuale, etc)

3d-box

Modul de functionare a acestei aplicatii este extrem de simplu: trebuie doar sa indicam imaginile care compun partile laterale ale cutiei, sa alegem tipul de cutie pe care dorim sa o cream (3d-box, cd-box, dvd-box, 3d-dvd), sa apasam butonul CREATE 3DBOX si sistemul va genera imaginea cutiei tridimensionale.

Imaginile generate pot fi descarcate gratuit, site-ul oferind si o bogata galerie cu realizarile celorlalti utilizatori.

Site: 3Dpackage

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Aliens vs. Predator: Requiem ... subtitrare in limba romana si torrent

aliens-vs-predator-requiem-20071026024328805

O noua infruntare intre Aliens si Predatori care are loc pe strazile unui oras linistit din America. O confruntare in care oamenii sunt atrasi fara sa vrea si trebuie sa lupte pentru supravietuire....

Daca aveti o conexiune la internet buna pueteti vizualiza filmul in intregime pe http://joox.net/ .In cazul in care doriti sa-l descarcati, mai jos aveti linkurile de download pentru film si pentru subtitrarea in limba romana.

Download Aliens vs. Predator: Requiem torrent

Download Aliens vs. Predator: Requiem subtitrare

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..