Curatati Windows-ul cu Advanced Privacy Cleaner

Advanced Privacy Cleaner este un program gratuit al carui scop este de a va ajuta sa mentineti sistemul de operare curat si rapid, devenind deosebit de util atunci cand Windows-ul dvs. incepe sa dea rateuri si nu stiti de unde sa incepeti pentru a-l face sa mearga mai bine.

Majoritatea utilizatorilor de Windows nu stiu sau nu vor sa riste atunci cand vine vorba sa stearga fisierele de care windows-ul nu mai are nevoie si care incetinesc functionarea acestuia, Advanced Privacy Cleaner ajutandu-va sa executati aceste operatiuni, eliminand riscul de a sterge fisierele importante pentru functionarea sistemului de operare.

Dupa instalare, aveti posibilitatea de a selecta cu usurinta fisierele de care doriti sa scapati, aplicatia oferindu-va 6 abordari diferite pentru fiecare tip de fisiere in parte, permitandu-va un control complet asupra a ceea ce doriti sa stergeti de pe hard disk-ul computerului dvs.

privacycleaner-1

Dupa cum vedeti si in imaginea e mai sus, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click pe eticheta corespunzatoare tipului de fisiere pe care doriti sa le stergeti, printre optiunile de curatare numarandu-se si urmatoarele: istoricul fisierelor recent deschise, istoricul cautarilor, urmele navigarii pe internet, cookies, fisierele temporare ramase in urma instalarii programelor, etc.

Descarca Advanced Privacy Cleaner

mai departe..

E dureros (la propriu) sa fii atat de prost !!!

Poate ca ati mai vizionat filmuletul dar e prea bun ca sa nu va ofer ocazia sa il revedeti! Concluzia e una singura: prosti e peste tot!

mai departe..

"Apelare rapida" pentru semnele dvs. de carte( bookmarks)

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a pastra online "semnele de carte" favorite, atunci Hyperigo este cea mai buna alegere pe care am intalnit-o pana acum.

Hyperigo va ofera posibilitatea de a avea acces la toate semnele dvs. de carte dintr-un singur loc si, ceea ce il face mai interesant, adauga mici previzualizari ale site-urilor dvs favorite pentru a le face mai usor de identificat si de accesat.

Semnele de carte pot fi organizate sub forma de taburi, in functie de specificul siteurilor pe care le adaugati in fiecare categorie( Tehnologie, Ziare, Sport, Media, Stiri, etc), acest lucru devenind deosebit de util atunci cand aveti o lista mare si diversa de pagini web pe care le accesati zi de zi.

hyper2

De asemenea, o alta facilitate interesanta oferita de Hyperigo este si posibilitatea de a opta ca semnele dvs de carte sa ramana private, ascunse pentru ceilalti utilizatori, sau fie publice, oferind prietenilor si cunostintelor posibilitatea de a consulta colectia dvs de link-uri utile.

Serviciul este gratuit, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati numele de utilizator, accesul la semnele de carte facandu-se foarte simplu, prin adaugarea numelui de utilizator la adresa siteului: http://www.hyperigo.com/simplu/

mai departe..