Descarcati fisierele PDF in loc sa le vizualizati in Firefox

Accesarea si vizualizarea fisierelor PDF(Portable Document Files) in Firefox este destul de dificila deoarece Firefox nu se descurca cu acest tip de fisiere la fel de usor cum o fac Opera sau Internet Explorer. Cateodata este destul de enervant sa dai click pe un link si apoi sa astepti ca mai intai sa se incarce plugin-ul PDF, apoi fisierul si abia dupa aceasta sa puteti vizualiza continutul acestuia. Deschiderea fisierelor PDF in interiorul Firefox aproape ca va poate bloca accesul la computer timp de cateva secunde, mai ales daca nu dispuneti de o conexiune destul de buna de internet. PDF Download este o extensie care rezolva aceasta problema intr-un mod foarte simplu, pentru ca iti ofera posibilitatea sa alegi ce vrei sa faci cand Firefox incearca sa deschida o adresa web ce contine un fisier in format PDF. Astfel, vi se ofera posibilitatea sa vizualizati fisierul PDF in interiorul navigatorului, sa-l vizualizati in format HTML ori, ceea ce va recomand, sa descarcati fisierul.

PDF

La primele utilizari veti fi intrebat daca doriti sa vi se ofere in continuare posibilitatea de a alege din meniul contextual de mai sus, sau daca doriti sa se aplice implicit actiunea executata la accesarea fisierului PDF precedent. Daca doriti sa vizualizati fisierele PDF in interiorul Firefox va trebui sa descarcati si sa instalati( daca nu ati facut-o deja) plugin-urile PDF in mod separat.( Adobe Acrobat Reader sau FoxIt).

mai departe..

Completeaza formularele de inscriere mai usor cu InformEnter

InFormEnter este o extensie pentru Firefox ce adauga o iconita langa fiecare camp de date dintr-un formular web, oferindu-va astfel o metoda foarte simpla de a introduce in formular date sau valori prestabilite. Extensia poate fi configurata in asa fel incat sa aveti la dispozitie informatii pe care le utilizati frecvent cum ar fi numele, email-ul, adresa, parola sau oricare tip de informatie pe care o folositi in mod uzual in completarea formularelor web. Extensia poate fi usor dezactivata printr-un simplu click dreapta pe iconita pe care o instaleaza in partea din dreapta jos a ferestrei Firefox. Aceeeasi iconita permite accesarea meniului "InFormEnter Options - Profiles management" oferindu-va posibilitatea de a introduce datele si valorile pe care doriti sa le aveti la dispozitie in vederea completarii automate a formularelor de contact.

In imaginea de mai jos, puteti vedea profilul folosit la introducerea datelor in formularele de inscriere a blogului in directoare web, timpul alocat acestei activitati plictisitoare reducandu-se semnificativ. Fiecare din liniile din imagine corespund datelor care de obicei sunt solicitate la inscrierea intr-un director: Nume, Titlu blog, Etichete, Adresa de email, Adresa site, etc.

Download InFormEnter .

mai departe..