Mobile Technology. Viitorul?

Sa fie asta viitorul tehnologiei?

mai departe..

Inchideti simplu si usor procese si aplicatii

Imaginati-va ca o aplicatie cu care lucrati (sa spunem “XYZ PDF Creator”) a inghetat sau nu mai raspunde la comenzi, pe desktopul dumneavoastra ramanand o fereastra deschisa ce refuza sa se mai inchida. Mai departe imaginati-va ca ati apasat deja CTRL-ALT-DELETE insa , din cauze ramase neelucidate dureaza o vesnicie pana se deschide task managerul si, dupa ce s-a deschis, descoperiti ca programul pe care doriti sa il inchideti este reprezentat de un proces si nu de o aplicatie. Dupa cateva minute de cautare, in sfarsit identificati procesul care va face probleme, insa nu-i asa, a durat ceva vreme, pentru ca cine stie de ce, procesul se numea “pdfcr” si nu era mentionat nicaieri XYZ in interiorul numelui. Insa, in sfarsit ati reusit sa inchideti aplicatia.

Suna familiar, nu-i asa? Probabil fiecare dintre noi a trecut printr-o intamplare asemanatoare.Solutia? Revo Uninstaller un utilitar despre care am mai vorbit si pe care il recomand cu incredere. De ce reprezinta o solutie un uninstaller? Pentru ca Revo integreaza o facilitate numita Hunter mode, ce face floare la ureche inchiderea unui proces sau a unei aplicatii vizibile. Iata cum functioneaza:

1.) Lansati Revo Uninstaller si dati click pe Hunter Mode.

2.) Gasiti iconita Hunter Mode pe desktop si trageti-o peste fereastra aplicatiei pe care doriti sa o inchideti.

3.) Selectati “Kill Process” din meniul contextual care apare la click dreapta.

revonewcombined2

Download Revo Uninstaller

mai departe..

WinSplit Revolution

banniere3

Cresterea numarului utilizatorilor de widescreen-uri si de monitoare duale, a facut ca actiunea de maximizare a ferestrelor deschise sa devina una destul de enervanta si care mananca destul din timpul celor a caror activitate necesita ca un numar relativ mare de ferestre ale aplicatiilor sa fie deschise permanent, astfel incat aparitia unui program ca WinSplit Revolution nu poate decat sa bucure categoria de utilizatori careia i se adreseaza si nu numai.

WinSplit Revolution este un mic utilitar care, intr-un mod foarte simplu si usor de utilizat, va ofera posibilitatea de a muta, repozitiona si redimensiona ferestrele aplicatiilor pe care le aveti deschise. Programul instaleaza in taskbar o iconita prin intermediul careia puteti lansa un screen-control foarte intuitiv cu care puteti controla pozitia ferestrelor, insa ofera si combinatii de taste inlaturandu-se asfel utilizarea mouse-ului.

Programul va permite patru tipuri de actiuni: repozitionarea/redimensionarea rapida a unei ferestre, "fuziunea" a doua ferestre, crearea pe tot ecranul a unui mozaic format din ferestrele pe care le aveti deschise, precum si o combinatie de taste pentru inchiderea instantanee a ferestrelor.
  • Repozitionarea/redimensionarea unei singure ferestre: puteti folosi pentruquadrants aceasta actiune pad-ul de control care apare la lansarea programului sau o combinatie de taste. Daca va imaginati ecranul dumneavoastra impartit in 4 patrate, puteti trimite fereastra deschisa in unul din acestea, in in jumatatea de sus a ecranului (1+2), jumatatea de jos (3+4), jumatatea din stanga (1+3), sau jumatatea din dreapta (2+4).
  • Fuziunea Ferestrelor: aceasta actiune aliniaza 2 ferestre in asa fel incat sunt asezate una langa alta pentru a ocupa jumatatile din stanga si din dreapta a ecranului.Un slider va permite miscarea spre stanga sau spre drapta a locului unde acestea se intalnesc.
  • Mozaic: imparte ecranul in 9 parti egale si plaseaza fiecare fereastra deschisa in una dintre portiuni. Daca aveti deschise mai putin de 9 ferestre deschise va crea unele dintre ferestre de o dimensiune mai mare, daca aveti mai mult de 9, va lua in calcul pentru repozitionare numai primele 9 dintre ele.
  • Inchiderea rapida a ferestrelor: Inchide toate ferestrele deschise (surprinzator, nu?). Insa poate fi uneori foarte utila. Combinatia de taste implicita este Ctrl-Alt-C insa poate fi schimbata in functie de preferinte.
Download WinSplit Revolution.

mai departe..