Vi s-a blocat computerul? ... Deblocati-l cu AntiFreeze!

|

 

Imaginati-va urmatoarea situatie: tocmai scrieti o lucrare de diploma sau un alt document important si dintr-o data computerul se blocheaza; nu mai tineti minte cand ati salvat ultima data documentul si ati prefera sa nu dati reset desi aceasta pare singura solutie valabila.Pana la urma dati reset si va enervati cand vedeti ca ati pierdut o mare parte din munca de pana atunci.

Acest lucru nu s-ar intampla daca ati fi avut la dispozitie Antifreeze, un program gratuit, care poate constitui ultima solutie atunci cand computerul dvs. se blocheaza si nu puteti ofectua nici o operatiune, nici macar prin intermediul Ctrl+Alt+Del.

Antifreeze poate fi lansat folosind combinatia de taste CTRL-Win-Alt-Home si, conform specificatiilor oferite de creatorii sai, odata lansat, programul "adoarme" toate procesele si programele,cu exceptia celor considerate critice, in asa fel incat sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a depista si inchide procesele care au provocat blocarea computerului.

antifreeze

Dupa cum probabil realizati si dvs, un asemenea program este greu de testat si probabil voi avea aceasta ocazie in momentul in care, din nefericire, voi fi in situatia prezentata mai sus.

Din aceasta cauza nu pot sa va spun cu siguranta daca functioneaza, insa pentru orice eventualitate, precum si datorita faptului ca nu consuma prea multe resurse, voi pastra AntiFreeze instalat si voi spera sa nu am nevoie de el prea curand.

Download AntiFreeze

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

Trimiteți un comentariu