Download Trilulilu video

trilulilu

Daca pana acum am prezentat programe si aplicatii online pentru descarcarea videoclipurilor de pe YouTube sau de pe alte site-uri din strainatate care gazduiesc filme, astazi am descoperit un site care pemite descarcarea filmelor de pe Trilulilu, cel mai popular site video din Romania.

Aplicatia, gazduita de site-ul lui Mihia Iorga, face posibila descarcarea filmuletelor gazduite nu numai pe Trilulilu cat si pe YouTube, Google Video, Neogen Video, etc, prin simpla introducere a adresei filmului pe care doriti sa-l descarcati in campul special creat si apasarea butonului Download.

Rezultatul va fi obtinut sub forma unui fisier video in format .flv pe care il puteti vizualiza folosind FLV Player, linkul pentru descarcarea acestuia, precum si o extensie pentru Firefox fiind disponibile in aceeasi pagina.

Daca doriti sa redati filmul descarcat in playere video uzuale ca Winamp, Windows Media Player, BSplayer, etc aveti posibilitatea de a converti fisierul video intr-un format suportat de aceste playere folosind Super Video Converter unul din cele mai bune programe de acest gen.

Link: Trilulilu Download Site

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

8 comentarii :

Anonim spunea...

www.downloader.ro - download video si audio de pe youtube, trilulilu, 220.ro, video.rol.ro etc

Anonim spunea...

Merge cu www.triluliludownload.totalh.com

Anonim spunea...

http://www.trilulilu-download.info/

Anonim spunea...

nustiu ma ce naiba ca nu dau de nici un prog sa descarc si eu cv muzica de aci

Anonim spunea...

http://www.tubeminator.com

Anonim spunea...

Cred ca nu ati auzit de http://www.bestdownloader.net ;)

Anonim spunea...

Hello there, You've done an excellent job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they'll be benefited from this website.


Take a look at my blog post; twitter buy followers
Also see my web site > followers twitter buy

Trimiteți un comentariu