AVG Pro 7.5 ...download gratuit pentru o perioada limitata

press_logo_avg_m

Versiunea profesionala a cunoscutei aplicatii antivirus a fost oferita pentru download gratuit pentru o perioada limitata de timp.

In timpul ofertei, care expira la 17.01.2008, aveti posibilitatea de a descarca gratis versiunea full a AVG Pro 7.5 atat timp cat nu folositi in scopuri comerciale si il utilizati numai pe un singur calculator.

Daca deja utilizati una din versiunile gratuite a AVG Antivirus atunci sunteti familiarizati deja cu multiplele sale optiuni de protectie, posibilitatea de a folosi in mod gratuit versiunea profesionala a aplicatiei fiind in mod sigur o oferta pe care nu o puteti rata mai ales ca in mod normal ar trebui sa platiti pentru ea aproape 30$.

Site-ul de pe care puteti descarca aplicatia este extrem de lent asa incat l-am urcat pe divshare de unde il puteti descarca la o viteza decenta.

Download AVG Pro 7.5 Free

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

In acordul de licenta pentru care iti dai acordul la instalare nu se prevede gratuitatea. Este posibil ca site-ul sursa (ComputerActive) sa minta si te trezesti cu antivirusul dezactivat ulterior.
De altfel pe site-ul AVG nu e amintita nici o gratuitate temporara pentru AVG Pro.

P.N. Romulus spunea...

Intradevar, nu remarcasem. E posibil totusi sa fie o oferta de sarbatori sau o gratuitate oferita de un site in vederea unei mai bune promovari.
Ramane de vazut cat si daca va ramane gratuit.

Trimiteți un comentariu