iDesktop.tv ... urmariti si descarcati videoclipurile de pe Youtube intr-un mod original

idesktop2

Dintre toate serviciile ce permit gazduirea si vizualizarea de filme, in mod sigur, cel mai bun si mai cunoscut este YouTube. Cu toate acestea, parerea mea este ca designul siteului este destul de "imbatrinit"  si ii lipsesc multe caracteristici ce ar putea fi foarte utile pentru utilizatorii sai.

Navigand pe internet am dat peste iDesktop.tv, o aplicatie web ce permite cautarea, vizualizarea si organizarea filmelor de pe YouTube intr-un mod mult mai placut.

Siteul este organizat in mai multe categorii cum ar fi: filme si animatie, divertisment, comedie , muzica, animale, jocuri, etc. De asemenea, siteul contine si un motor de cautare ce permite aranjarea rapida a rezultatelor utilizand criterii diverse.

idesktop

Cat despre caracteristicile care il fac sa fie diferit fata de YouTube, iese in evidenta posibilitatea de a descarca filmele direct pe calculator si de a le salva in formate diverse(  AVI, MP4, MOV, FLV , EXE, etc ) in functie de necesitatile dvs.

Am testat serviciul o perioada de timp si mi-a placut foarte mult, interfata este simpla insa cu un aspect interesant, are o multime de functionalitati, este( destul de) rapida , ofera posibilitatea de a trimite legatura catre un filmulet prin email sau copierea acesteia pentru inserarea intr-un blog si multe altele pe care va las pe dvs. sa le descoperiti.

Recomandarea mea este sa incercati iDesktop cu siguranta nu aveti decat de castigat.

Site: iDesktop

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu