Flashphone: convorbiri telefonice internationale gratuite

flashphone

Flashphone este un serviciu de telefonie prin intermediul internetului( VoiP) ce ofera convorbiri telefonice gratuite catre numere de telefon din intreaga lume. Interesant este faptul ca spre deosebire de alte servicii similare, cu Flashphone nu mai este necesara instalarea unui software aditional, legatura telefonica realizandu-se prin intermediul browserului web.

Pentru a folosi serviciul trebuie sa va inregistrati completand un scurt formular, apoi sunteti liberi sa sunati la orice nr. de telefon din aproape orice tara din lume-Romania, Italia, Spania, Germania, USA, Marea Britanie, etc, etc- lista completa a tarilor.

Serviciul este deocamdata in beta asa incat aveti dreptul la cate 3 convorbiri zilnice a cate maxim 3 minute.

Interfata siteului este realizata in flash, este foarte usor de utilizat si, cel mai important, nu necestita instalarea vreunui program intrucat serviciul este compatibil cu orice navigator web ce suporta Flash9. Calitatea sunetului in timpul convorbirilor este foarte buna asemanatoare( sau chiar mai buna) cu cea intalnita la Skype.

Flashphone promite sa fie un succes pe piata telefoniei pe internet, ramane de vazut cat de "gratuite" vor mai fi convorbirile dupa ce serviciul va iesi din stadiul de beta-test.

Site: Flashphone

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

dar merge. ati incercat. ca am vazut multe din astea, iar cand vroiai sa faci ceva cu ele........

Stefanutz spunea...

La mine nu merge flash acesta, dak merge la cineva spunetimi cum se face...caci eu am gasit alte site dar is cu bani, ce e drept bani putini cam 1 cent :). Intr`un final m`am oprit la www.voipding.com dar park tot e mai bine gratis.

Trimiteți un comentariu