Extrageti muzica din filme cu Free DVD MP3 Ripper

rip mp3

Cu siguranta ca majoritatea dintre noi a intalnit in coloana sonora a unui film, sau intr-un tutorial video o melodie care sa ne placa foarte mult si pe care sa dorim sa o ascultam mai tarziu, fara a mai fi nevoiti sa revedem intreg filmul.

O solutie simpla si gratuita pentru a extrage o melodie dintr-un film o reprezinta Free DVD MP3 Ripper, o aplicatie pe cat de mica ca dimensiune pe atat de usor de utilizat.

Cu ajutorul programului puteti extrage muzica din fisiere video in format vob, dat, mpeg-1 si mpeg-2 sau, mai pe intelesul tuturor, din filmele in format DVD, (S)VCD si MPEG.

Aplicatia ofera utilizatorului posibilitatea de a previzualiza filmul sau videoclipul si de a selecta numai acea portiune care contine fragmentul muzical ce il intereseaza. De asemenea, exista posibilitatea de a personaliza fisierul audio care il extrageti stabilindu-i numele artistului, a melodiei, albumul, anul aparitiei si genul muzical careia ii apartine.

22

Toate aceste optiuni sunt accesibile prin intermediul ferestrei principale a aplicatiei, utilizarea programului devenind in acest fel o joaca de copii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu