Google va permite modificarea aspectului reclamelor AdSense mult mai simplu

In momentul de fata, daca doriti sa modificati culoarea, aspectul, dimensiunea sau alte caracteristici ale reclamelor oferite de  Google AdSense, sunteti nevoit sa  generati un nou cod ptr. reclame pe care sa il copiati si apoi sa-l introduceti in pagina dvs. web. Insa, Google s-a gandit la simplificarea acestei operatiuni, planificand ca in viitorul apropiat sa imbunatateasca metoda de modificare a aspectului reclamelor generate prin AdSense.

adsense

In viitorul sistem, utilizatorii vor avea posibilitatea de a modifica setarile AdSense prin intermediul paginii google, schimbarile efectuate reflectandu-se direct in pagina dvs web, fara a mai fi necesare operatiunile de editare a codului AdSense si a paginilor web.

Din anuntul facut de AdSense, nu reiese in mod clar  daca schimbarile vor putea fi efectuate si asupra reclamelor deja existente pe siteuri, sau daca va fi necesara generarea altor reclame prin intermediul noului sistem.

Asadar, daca sunteti posesorul unui cont AdSense, urmariti cu atentie sectiunea "Configurare AdSense", intrucat Google promite ca noile schimbari sa-si faca aparitia  intr-un interval de cateva saptamani.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu