Copiaza mai rapid cu Copy Handler

De cate ori vi s-a intamplat sa trebuiasca sa mutati fisiere de dimensiuni considerabile in directoare diferite sau chiar intre computerele aflate in retea? De multe ori probabil. Insa ce va faceti daca in timpul operatiunii de copiere sau mutare se intrerupe curentul, cade reteaua, sau apare cine stie ce alta problema?

Daca se intampla ceva de genul acesta si fisierele nu au fost mutate sau copiate in intregime Windows-ul nu ofera nici o solutie pentru a afla cate dintre fisiere au fost mutate sau copiate in noua locatie. De ce posibilitati avem? Se pare ca un utilitar denumit foarte sugestiv Copy Handler ofera o solutie la aceasta problema.[...]

Copy Handler este un soft gratuit care are rolul de a va asista in operatiunile de mutare sau copiere a unor fisiere intre computere, foldere sau directoare diferite, oferindu-va posibilitatea de a va asigura ca fisierele pe care incercati sa le copiati sau mutati vor ajunge in locul pe care l-ati stabilit, indiferent de ceea ce se poate intampla in timpul operatiunii.

copyhandlermain

Programul nu necesita instalare, insa daca doriti sa beneficiati de facilitatile pe care acesta le ofera trebuie sa dati un click dreapta pe iconita pe care o plaseaza in Taskbar si sa alegeti optiunea "Register shell extension". Acest lucru va duce la aparitia in meniul contextual (care se obţine cu click dreapta pe fisierul pe care doriti sa-l copiati, sau pe Desktop) a unor noi optiuni de copiere sau lipire.

De asemenea, accesand meniul Optiuni aveti posibilitatea de a configura PC-ul in asa fel incat sa se inchida dupa ce operatiunea de mutare sau copiere a fost efectuata, de a stabili dechiderea implicita a folderului destinatie pentru fisierul copiat, precum si alte optiuni care pot facilita operatiunile pe care le desfasurati atunci cand doriti sa mutati sau sa copiati fisiere. Download Copy Handler

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu