Creati postere mari cat peretele!!!

In mod normal, daca doriti sa creati si apoi sa printati un poster de dimensiuni mari, nu veti putea reusi asta usor folosind o sshot-3imprimanta clasica format A4. Una din solutii ar fi sa impartiti imaginea in parti diferite de format A4 si apoi sa incercati sa le "lipiti" pentru a obtine un poster de dimensiuni mari, insa operatiunea este destul de dificila de realizat folosind mijloacele clasice.[...]

Exista insa o solutie simpla si usor de utilizat, oferita de Blockposters.com. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, sa incarcati o imagine, si apoi[...] sa selectati in cate pagini si ce in ce format doriti ca imaginea respectiva sa fie impartita, in functie de dimensiunea posterului pe care doriti sa-l obtineti. Site-ul imparte automat imaginea incarcata si partile rezultate le include intr-un fisier PDF pe care aveti posibilitatea sa-l transferati pe calculatorul dumneavoastra. Toata operatiunea este gratuita si se produce intr-un timp foarte scurt.

sshot-4

Blockposters.com permite incarcarea unor fotografii de maxim 1 MB asa ca, daca doriti sa prelucrati o imagine de dimensiuni mai mari, trebuie sa o impartiti in fisiere de dimensiunea de pana 1 MB. Puteti folosi pentru a taia si redimensiona fotografiile unul din utilitarele despre care am vorbit aici.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu