WINDOWS VISTA (AERO) VS. LINUX UBUNTU (BERYL)

|

Dupa ce veti urmari filmul de mai jos va veti intreba ce sistem de operare se merita sa alegi Vista sau Unbuntu ? WINDOWS VISTA (AERO) VS LINUX UBUNTU (BERYL) - video powered by Metacafe

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Anonim spunea...

Ce anume sa compar in `capodopera' asta de film?
Calitatea unui OS nu sta in efectele grafice ale GUI-lui sau. Dar looserii nu au decat sa se ia dupa efectele de doi bani ale ultimilor placi video.

Anonim spunea...

MS lauda Vista Aero peste tot - tocmai pentru GUI (zic ei mareste productivitatea), Aero are 3 efecte a durat mult pana a fost realizat, mananca resurse multe (practic necesita computer nou) - iar ceea ce vezi e "nesimtirea inovatoare" VS open source inovation - Beryl, actualmente Compiz Fusion merge pe orice placa video care suporta Open GL(aproape pe orice placa), consuma cateva procente CPU (deci merge si pe Celeron la 800 Mhz), are sute de posibile combinatii intre efecte, unele sunt de real folos in productie (Zoom, Transparenta graduala in functie de adancime, gruparea ferestrelo in tab-uri, adnotari direct e desktop, ..etc ).

Asta ai vazut aici - o bataita la fundul gol din partea Open Source to $MS, referitoare la cuvintele inovatie si functionalitate. Scorul e 1000 la 0.5.

"looserii nu au decat sa se ia dupa efectele de doi bani ale ultimilor placi video" - De acord > Vista cere ultimele placi, Compiz Fusion merge perfect pe ATI-ul meu batran.

apropo - vezi mai in detaliu : http://www.youtube.com/watch?v=E4Fbk52Mk1w

Anonim spunea...

Eu am Ubuntu de aproape 2 ani de zile. In acest timp nu a dat nici o eroare, nu sa blocat si nu sa virusat. In plus tot ce am instalat in acest moment pe calculator este fara licenta, deci perfect legal.
Daca vrei sa ai un Windows, in plus fata de banii dati pe sistemul de operare, trebuie sa dai bani pe antivirus, firewall, alte zeci de programe etc. In plus nu ai siguranta care o da orice alt sistem linux.

Anonim spunea...

Bun toate bune si frumoase, grafica ca grafica efecte vrajeli, da oare se poate folosi fara grija ca maine apare un joc sau un program si nul pot instala sau rula?

Anonim spunea...

Majoritatea virusilor sunt facuti pt windows. Linux nu are asemenea probleme. :-D

Trimiteți un comentariu