Sincronizare Google Chrome intre diferite computere

|

Dupa cum probabil stiti, Google Chrome dispune de o facilitate extrem de interesanta si utila, ce permite utilizatorilor sa pastreze datele din Chrome sincronizate intre diferite computere sau dispozitive ce utilizeaza browserul celor de la Google. Asta include semnele de carte, istoricul navigarii, extensiile, aplicatiile, parolele salvate, temele, setarile, forumularele de autocompletare.

chrome-sincronizare

Dupa cum vedeti, nu trebuie decat sa mergeti urmati pasii din screenshot-ul de mai sus apoi sa va inregistrati cu adresa dvs. de Gmail si, indiferent de computerul la care va veti conecta, veti beneficia de toate personalizarile pe care le-ati realizat in browserul de acasa. Util, nu-i asa?

sincronizare_chrome

Google merge insa mai departe si in ultima versiune Chrome beta puteti sincroniza pana si taburile pe care le aveti deschise in Chrome la un moment dat. Astfel, cu un singur click veti putea accesa toate taburile deschise pe un alt computer sau chiar pe telefonul sau tableta dvs Android pe care aveti instalat Chrome for android beta.

[via Chrome Blog]

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Serban spunea...

E cea mai interesanta chestie de la chrome. E mare lucru sa ai aplicatiile cu tine oriunde ai merge.

Mihai Moga spunea...

E foarte bine gandita aceasta aplicatie. Acum poti avea browserul dupa tine oriunde te-ai duce.

Trimiteți un comentariu