Interfata Windows 8 pe XP, Vista, Windows 7

Windows8_transformation_pack2

Sunt sigur ca foarte multi dintre dvs. au auzit ca Microsoft a lansat Windows 8 Consumer Preview, o versiune de teste a noului sistem de operare Windows. Cei care sunt interesati pot descarca de pe site-ul Microsoft fie o versiune Windows 8 .iso ce poate fi instalata in paralel cu sistemul de operare pe care il utilizati in prezent, fie o versiune care upgradeaza automat sistemul de operare la Windows 8.

Chestia e ca ambele variante de mai sus necesita ceva bataie de cap: in primul caz trebuie sa ai cunostinte destul de avansate despre partitionare si instalarea unui sistem de operare ( voi reveni cu un articol in acest sens), in al doilea caz procesul este ireversibil: odata instalat Windows 8 nu poti reveni la Windows 7, Vista sau XP. (tinand cont ca totusi e o versiune de teste nu as recomanda instalarea pentru daily use)

Tranforma_xp_in_windows8

In cazul in care sunteti totusi interesati de noul aspect al Windows 8 (interfata Metro, noile aplicatii,etc) exista o solutie mai simpla : Windows 8 Transformation Pack. Aplicatia, dezvoltata de creatorii popularelor Windows 7 Transformation Pack si Vista Transformation Pack,  va transforma doar cu cateva clickuri sistemul de operare ( indiferent ca e Vista, Windows 7 sau Windows XP ) in Windows 8.

Recomandarea mea este ca inainte de a instala Windows 8 Transformation Pack sa creati un Restore Point in Windows in cazul in care in timpul instalarii ceva merge prost sau, pur si simplu, nu va place interfata Windows 8 pe XP-ul, Vista sau orice alt sistem de operare utilizati si doriti sa reveniti la Windows-ul original.

A, si inca ceva: inainte de a instala pachetul de transformare asigurati-va ca aveti instalat in calculator .NET Framework 2.0 si .NET Framework 4.0

Download Windows 8 Transformation Pack

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

13 comentarii :

Bogdan spunea...

Nu imi merge sa instalez. Primesc o eroare la instalare. Sper sa fie de la net framework ca nu cred ca il am instalat.

cosmetice profesionale spunea...

eu raman tot pe interfata default... sunt de parere ca orice interfata instalata peste o sa dea la un momendat o gramada de erori & other shits. spun asta din proprie experienta

fatete dentare lumineers spunea...

Se merita sa-l instalez pe pc ? Am inteles ca Windows 8 este optimizat pentru tablete....

make-up spunea...

nu imi place deloc. raman tot pe windows 7. ala e mai mult pentru tablete si device-uri cu touchscreen nu pentru pc

traduceri limba germana spunea...

Eu stiam ca interfata lui win8 este conceputa pentru tablete in special....are rost sa-l instalezi pe pc ?

manusi piele spunea...

L-am instalat si eu zilele trecute....nu prea are multe chestii in plus fata de win7.

pistoale de vanzare spunea...

A aparut ceva pe net iar baietii zic ca merge super mai repede decat windows 7, il am si eu acasa cu crack o sa-l instalez in curand si o sa va zic si parerea mea daca se merita sau nu.

Bani Online spunea...

Mi-am pus si eu interfata pt windows 7 , arata foarte bine desi inca am dubii cu privinta la windows 8 raman pe 7 .

ViRii spunea...

haine noi pentru batranul xp, dar cred ca papa mai multe resurse noul look decat intreg xp-ul;))

tratament varice spunea...

Aceasta interfata e chiar utila chiar inainte sa iti instalezi windows 8. Sper sa nu fie un rateu win 8 cum a fost windows me si windows vista.

Reparatii Laptop spunea...

Probabil cei mai fericiti sunt cei care au windows xp pentru ca isi pot pune interfata de Windows 8.

Trimiteți un comentariu