Yahoo Messenger 11 - chat direct cu prietenii din Facebook, conectare cu Twitter

Desi sunt sigur ca cei mai multi au aflat deja, probabil ca exista unii dintre dvs care, ca si mine, au pierdut momentul in care cei de la Yahoo au scos pe piata o noua versiune de  Yahoo Messenger.

Deocamdata in versiune beta, Yahoo messenger 11, introduce cateva optiuni noi, dintre care cea  mai interesanta mi se pare posibilitatea de interconecta contul Yahoo Messenger cu conturile de Facebook si Twitter. Asta inseamna ca vom putea vizualiza si comenta update-uri venite din retelele  Facebook, Twitter si altele, direct din interfaţa Yahoo Messenger. De asemenea statusul de pe Messenger va fi afisat simultan si în retelele Facebook si Twitter.

yahoo-meesenger-11

Din acest moment, vom putea utiliza Yahoo Messenger 11, pentru a purta discutii atat cu utilizatorii Windows Live cat si cu utilizatorii Facebook.

O alta noutate interesanta vine pentru cei care obisnuiesc sa pastreze conversatiile in arhiva de mesaje: posibilitatea de a copia arhiva pe serverele Yahoo. Daca va dati acordul pentru copierea arhivei veti putea accesa istoricul conversatiilor de pe orice calculator pe care va logati cu contul dvs.

yahoo-meesenger-11-istoric

Trebuie insa sa fiti insa foarte atenti – personal nu recomand activarea acestei optiuni in cazul in care utilizati  Yahoo Messenger 11  in  internet cafe-uri sau alte locuri publice.

Download Yahoo Messenger 11

mai departe..