HTC Home … ceas si prognoza meteo pe desktop

HTC Home 2.0 este un mic utilitar pentru Windows, similar cu interfata Windows Mobile, ce afiseaza pe desktop ora si prognoza meteo. Bineinteles, exista numeroase aplicatii care fac acelasi lucru, insa HTC Home este deosebit deoarece, prin intermediul unor animatii extrem de reusite, simuleaza conditiile vremii de afara.

HTC_HOME2

Astfel, spre deosebire de alte utilitare din aceeasi categorie, cu HTC Home veti vedea picaturi de ploaie curgand pe ecran, fulgi de zapada, nori sau chiar si fulgere. De asemenea, aplicatia are foarte multe optiuni de personalizare, doua teme preinstalate, puteti stabili intervalul de actualizare a starii vremii, activarea sau dezactivarea sunetelor , etc

HTC Home vine in doua variante: una portabila si una care necesita instalare. Daca alegeti varianta ce necesita instalare, recomandarea mea este ca in primul ecran (vezi imaginea de mai jos) sa bifati afisarea  unui shortcut HTC Home pe desktop pentru ca altfel va fi dificil sa gasiti executabilul pentru a porni aplicatia. (la mine, pe Vista, s-a dus undeva in user-application data, etc)

mai departe..