Download de pe Trilulilu

|

Daca in ceea ce priveste descarcarea clipurilor de pe YouTube exista zeci de programe si siteuri, din pacate cei care doresc sa faca download de pe Trilulilu nu dispun decat de cateva solutii.

Prima dintre ele, despre care am mai vorbit in unele articole anterioare o reprezinta site-ul www.downloader.ro . Pentru a descarca un clip sau muzica de pe Trilulilu trebuie sa introduceti adresa Trilulilu, sa apasati butonul Download si apoi sa copiati link-ul rezultat in bara de adrese. Dupa descarcarea fisierului il redenumiti  .flv daca downloadati video sau .mp3 daca downloadati muzica.

download_trilulilu

Din pacate, desi reprezinta cea mai simpla solutie pentru download de pe Trilulilu, din experienta pe care o am cu siteurile de acest gen va pot spune ca vor exista momente in care site-ul nu va functiona ( trafic prea mare, schimbari in modul de redare a clipurilor in Trilulilu, etc).

 

De aceea va propun sa trecem la o solutie mai de incredere, ce se adreseaza din pacate doar utilizatorilor Firefox. Este vorba de extensia Video DownloadHelper ce permite utilizatorilor sa descarce clipuri si muzica nu doar de pe Trilulilu ci de pe zeci de siteuri de acelasi gen. Mai multe detalii despre utilizarea extensiei gasiti in acest articol.

Download-trilulilu

 

Cea de-a treia solutie presupune instalarea unor programe pentru download de pe Trilulilu si, desi acestea functioneaza ireprosabil, de aceea am lasat-o la urma. Programele se numesc Live Downloader si iWisoft Free Video Downloader si in mare, fac cam acelasi lucru: ruleaza in background si, atunci cand rulam in browser un clip sau o melodie, depisteaza automat acest lucru si va ofera posibilitatea sa le descarcati.

trilulilu-download

In cazul in care stiti si alte programe sau site-uri care pot sa faca download de pe Trilulilu va invit sa lasati un comentariu pentru a adauga si recomandarile dvs. in articol.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

12 comentarii :

Stamorello spunea...

Pymaxe e o aplicație destul de bună. Funcționează și în Windows și în sisteme bazate pe kernelul Linux.

Papusa M spunea...

Eu am incercat cu downloader si sincer nu mergea acum 3 luni. Descarca un fisier care era corupt, asa ca ma bucur foarte mult sa aud ca acum se poate folosi din nou acel site

Anonim spunea...

Salutare...mi-as dori sa pot downloada cu download helper dar pe mine ma intereseaza strict download mp3 si cu addon-ul asta nu se poate converti video in audio decat cu ceva inregistrare...site-ul downloader.ro mai mult nu merge decat sa mearga iar softuletul live downloader nu-l mai gasesc nicicum pe net...daca stiti alte metode, v-as ramane recunoscator.

Anonim spunea...

Dar cum se procedeaza concret ,ca sunt la inceput .

Anonim spunea...

daca stiti un program inafara de downloadhelper pentru trilulilu eu folosesc opera daca stiti va rog sa imi spuneti !!!

Anonim spunea...

pt a descarca muzica noua de pe trilulilu va recomand http://www.comy-manele.ro/ download 2012 functional

Anonim spunea...

Se poate descarca muzica de pe trililiu foarte simplu trebuie doar sa descarci un program inainte ce se numeste IDM

Anonim spunea...

When surfing around web sites supplying music sheets for
free, search for links that can direct you to definitely comparable websites.
This will help you find numerous choices to select from.
Check out my site : flac download

Anonim spunea...

nu poti descarca cu nici un program

Anonim spunea...

Salut, vad ca programele astea nu merg decat pentru VIDEO, iar pentru MP3 nu detecteaza nimic...

Trimiteți un comentariu