WinX DVD Author – creare, editare, adaugare de subtirari in DVD-uri

Dupa o pauza destul de mare am decis sa ma ocup din nou de blog. Imi cer scuze celor cativa abonati si cititori fideli pentru absenta indelungata si pentru faptul ca (unii) nici nu au primit raspuns la mail-urile pe care mi le-au trimis, dar voi incerca sa ma revansez prin frecventa cu care voi posta articole de acum inainte.

Astea fiind spuse, la treaba! Si, ca sa marchez “importantul moment”Happy al revenirii mele online, astazi voi prezenta cum puteti obtine gratuit versiunea full  a programului WinX DVD Author.

WinX-DVD-Author

Pentru cei care nu stiu, WinX DVD Author este un program cu ajutorul caruia putem converti in format DVD filmele pe care le avem in calculator in format AVI, MPG, MPEG, WMV, FLV. E o chestie utila mai ales in cazul in care DVD-ul dvs de camera nu reda decat filme in format DVD, si vreti sa va bucurati de confortul vizionarii unui film pe canapea, la televizor.

Ceea ce il face si mai interesant este faptul ca, pe langa optiunea de adaugare de subtitrari externe, WinnX DVD Author permite si crearea de meniuri DVD, lucru extrem de util in cazul in care doriti sa creati rapid un dvd personalizat cu evenimentele interesante filmate in vacanta sau la petreceri.

Programul costa in mod normal 39 $, insa pe site-ul Softpedia exista o promotie ce permite, pentru o perioda limitata de timp, descarcarea gratuita a unei versiuni WinX DVD Author full.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:

1. Accesati Softpedia dand clic pe acest link: http://bit.ly/21Iyyd

2. Dati click pe link-ul : “Softpedia Mirror (US) – v 5.5.8 FULL VERSION [EXE]” pentru a descarca versiunea full.

3. Instalati programul ( nu este nevoie de inregistrare sau licenta!)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

he heee!
Bine te-am regasit!
Imi facusem griji. Ma bucur mult ca ai revenit.
Spor la treaba si toate cele bune.

Florin spunea...

Bine ai revenit! Sper sa te tii de treaba...

nelu spunea...

In sfarsit! De mult asteptam revenirea ta pe blog cu lucruri noi si interesante.Succes in continuare!

Anonim spunea...

eu sunt pentru prima oara pe site. mi se pare super ! nu ma pricep prea bine la programe si as vrea sa stiu mai in detaliu cum se foloseste winx dvd

Trimiteți un comentariu