Opera 11– extensii !!!

|

Zilele acestea a fost lansat Opera 11 Alpha, prima versiune Opera care permite instalarea de extensii. Se pare ca in cele din urma dezvoltatorii Opera au realizat faptul ca utilizatorii nu doresc doar un simplu browser cu care sa navigheze pe internet, ci si posibilitatea de a personaliza browser-ul in functie de preferinte si necesitati.

Deocamdata au fost create doar 27 extensii pentru Opera, insa startul a fost dat, si, intrucat exista un numar mare de fani Opera, cu siguranta numarul extensiilor va creste.

 extensii_pentru_opera

Deja am remarcat cateva extensii Opera destul de utile, pe care le folosesc si in Firefox sau Chrome. Am testat Opera Youtube VideoDownloader si functioneaza la fel de bine ca DownloadHelper extensia mea favorita pentru descarcarea videoclipurilor in Firefox. La fel de utila mi s-a parut si Gmail (iOS mode) care permite verificarea contului de Gmail prin intermediul unui buton pe care extensia il instaleaza in coltul din dreapta sus.

Asadar, daca sunteti fani Opera sau pur si simplu vreti sa testati extensiile din Opera , va invit sa descarcati browserul urmand link-ul de mai jos.

Download Opera 11 Alpha

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu