Download Yahoo messenger 10

Zilele trecute am gasit pe net un articol ce anunta aparitia Yahoo Messenger 10 si care, pe langa o descriere sumara, dadea si un link de download. Desi eram aproape sigur ca nu poate fi vorba decat de vreun nou skin de Yahoo Messenger 9, l-am descarcat, instalat si, surpriza: Yahoo messenger 10 pre-alfa.
Imediat dupa instalare, iti dai seama ca e ceva schimbat: in fereastra de logare apare o optiune de selectare a limbii in care, din pacate, nu veti gasi si romana. In fereastra principala modificarile nu sunt spectaculoase: o sectiune noua Y!Updates, butonul Add Contact mutat sus langa fereastra de cautare si (parca) vreo doua skinuri noi.
yahoo_messenger_10Download_yahoo_messenger_10 
Desi este deocamdata in faza pre-alfa, se pare ca Yahoo messenger 10 nu va prea difererit de YM9. Sper totusi ca, tinand seama de numarul mare de utilizatori romani, pana la lansarea versiunii finale YM 10 programatorii de la Yahoo vor introduce si limba romana printre optiuni. Unele interpretari ale termenilor vor suna probabil ciudat, insa ar fi un semn de respect pentru milioanele de utilizatori din Romania.
Pe de alta parte, faptul ca nu vor fi schimbari majore e oarecum benefic: spre deosebire de saltul de la YM8 la YM9 programele gen Yahoo multimess, Yahoo Add Remover precum si alte programele utile vor fi mai usor de actualizat si de instalat.
Download Yahoo Messenger 10

mai departe..