Eterna si fascinanta Romanie

mai departe..

Pen Drive Reminder … ca sa nu uiti stick-ul de memorie

Vi se intampla des sa uitati stick-ul de memorie in computerul de la servici sau in porturile USB din computerele amicilor dvs.? In cazul acesta, recomandarea mea este sa utilizati Pen Drive Reminder, o aplicatie minuscula care are rolul de a va aminti sa scoateti stick-ul de memorie din calculator inainte de a pleca spre casa.

Pentru a va alerta Pen Drive Reminder va pune la dispozitie trei metode:

1. Silent Mode: Un balon de atentionare apare de fiecare data cand incercati sa inchideti, restartati sau sa dati logoff fara ca in prealabil sa scoateti stick-ul. Optiunea este ideala in cazul in care obisnuiti sa inchideti compuuterul de fiecare data cand plecati acasa.

PendriveReminder

2. Alarm mode: aceasta optiune este utila atunci cand la sfarsitul zilei nu inchideti computerul insa obisnuiti sa plecati acasa cam la aceeasi ora in fiecare zi. Utilizand Alarm Mode puteti seta ca balonul de atentionare sa apara in fiecare zi la aceeasi ora, sa zicem cu 15 minute inainte de a termina programul.

3. Countdown Mode: O alta optiune prin intermediul careia puteti stabili ca dupa o perioada determinata de timp sa fiti avertizati sa scoateti stick-ul din calculator.

PendriveReminder2Aplicatia se instaleaza extrem de simplu .. de fapt nici nu e vorba de o instalare propriu-zisa: trebuie doar sa copiati executabilul pe memory stick. Dublu click pe el si selectati optiunea care va convine. Dati click pe Autorun si apoi pe OK.

Simplu, nu?

Download Pen Drive Reminder

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..