JDownloader … descarca mai usor de pe Rapidshare

Jdownloader este, pentru cei care nu stiu, o aplicatie extrem de utila, total gratuita, care simplifica extrem de mult procedura de download de pe Rapidshare, Megaupload si de pe alte 35 de alte siteuri similare.

jdownloader

Programul, care a “suferit” recent un facelift consistent integreaza cateva facilitati extrem de utile:

  • Anticaptcha – completeaza automat asa-numitele captcha –literele si/sau cifrele de verificare
  • LinkGrabber – detecteaza automat un orice link copiat in clipboard si il adauga in lista de download
  • evita timpul de asteptare – nu mai sunteti obligati sa reveniti dupa cele cateva minute de asteptare dintre downloaduri(ex: Rapidshare) – JDownloader initiaza automat descarcarea dupa expirarea timpului de asteptare
  • arhivator incorporat – dezarhiveaza sau reuneste arhivele (in cazul in care sunt arhive separate

Programul poate fi descarcat de aici: http://jdownloader.org/download/index. De asemenea, in cazul in care programul nu ruleaza, aveti nevoie sa descarcati Java (aceeasi pagina, in partea de jos). 
Programul nu are nevoie de instalare, pur si simplu il dezarhivati intr-un folder. Cel mai bine este sa folositi o partitie cu spatiu liber suficient pentru fisierele descarcate.  Dupa dezarhivare, porniti programul, folosind fisierul JDownloader.exe. 
La prima pornire, va aparea fereastra de actualizare, pur si simplu apasati OK. Este posibil ca programul sa se opreasca si reporneasca automat.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..