Multimess Yahoo Messenger 10 cu Add Banner Remover Plus

De-a lungul timpului v-am prezentat numeroase metode prin care, la timpul respectiv, se puteau indeparta reclamele din Yahoo Messenger (Add-remover) sau se puteau lansa mai multe ferestre de messenger (multimess Yahoo Messenger). Unele dintre aceste programe functioneaza si acum cu versiunile Yahoo Messenger pentru care au fost create, insa cei care au instalat deja Yahoo messenger 10 si doresc sa indeparteze banerele sau sa foloseasca simultan doua ID-uri de messenger pe noua versiune de mess, nu au la dispozitie prea multe variante.

Zilele acestea am dat insa peste un utilitar care, pe langa faptul ca functioneaza ca add remover si multimess pentru Yahoo Messenger 10, poate fi utilizat cu succes si pentru versiunile mai vechi. Programul se numeste Add Banner Remover Plus si dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos ofera posibilitatea de a indeparta (inlocui cu o culoare) reclamele atat din fereastra principala, cat si cele din fereastra camerei web sau din chat rooom.

Multimess_yahoo_ messenger_10

Download Add Banner Remover Plus

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

8 comentarii :

Anonim spunea...

add banner remover plusnu mai merge descarcat.a fost sters din media fire.ilpoti incarca di nou sau ai altceva? multi mess 10 ma intereseaza.multumesc mult wally2828w@yahoo.com

P.N. Romulus spunea...

Am inlocuit link-ul de download, multumesc pentru atentionare.

Anonim spunea...

linku nu mai merge
il poti incarca din nou?

mao spunea...

poti face executabil din registri sa folosesti oricate id's vrei,nu e nevoie de multimess.

Anonim spunea...

antivirusul meu zice ca e un virus.... si e un antivirus profesional cu protectia ridicata :((

Anonim spunea...

bai,eu nu mai stiu ce sa inteleg,nu mai exista nuci un multimess?pffffff,mari informaticieni:)):)):))

Trimiteți un comentariu