Trilulilu download -Sothink Web Video Downloader

Intrucat Video Download Helper, solutia mea favorita de download de pe Trilulilu, are momente cand mai da rateuri, zilele trecute m-am pornit sa caut un nou mod de a descarca videoclipuri de pe Trilulilu, Neogen, Youtube si alte siteuri de acest gen. Am eliminat de la inceput siteurile de download de pe Trilulilu intrucat majoritatea sunt efemere iar serviciile lasa de dorit.

M-am concentrat in schimb pe o solutie similara cu Download Helper: o extensie/supliment Firefox . Asa ca, da-i cautare pe siteul cu suplimente Firefox. Solutii multe, care mai de care mai votate dar din pacate nu eram interesat de download de pe Redtube, Megaporn sau alte siteuri de acest gen. In cele din urma am dat peste ceea ce ma interesa: Sothink Web Video Downloader.

trilulilu_download

La fel ca si Download Helper, extensia depisteaza automat daca un videoclip este incarcat in browser si afiseaza acest lucru intr-o fereastra pop-up prin intermediul careia puteti stabili locatia unde doriti sa fie descarcat videoclipul. In cazul in care acest tip de notificare devine deranjant aveti posibilitatea de a anula aparitia ferestrei pop-up, avertizarile privind posibilitatea descarcarii unui clip fiind accesibile dintr-o sectiune pe care extensia o instaleaza in coltul din dreapta sus al browserului.

Videoclipurile sunt descarcate in format .flv insa in ziua de azi majoritatea playerelor video suporta acest format asa ca acest detaliu nu ar trebui sa reprezinte o problema. Pe langa Trilulilu, Sothink Web Video Downloader poate descarca videoclipuri de pe Youtube, Google Video, Metacafe dar si de pe alte siteuri romanesti: 220.ro, Protv, etc.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Silviu spunea...

un site foarte bun pentru a downloada video de pe trilulilu este www.tubeminator.com Incearca-l! :)

Kiss spunea...

Nu necesita instalare, nu necesita resurse, nu exista riscul ca datele dvoastra sa fie furate prin diferite programe anonime de downloader, dar exista singurul portal mobil din lume cu serviciul online downloader functionabil ;) http://mfws.ro/downloader

Anonim spunea...

Hi there, I do believe your website could be having internet
browser compatibility issues. Whenever I look at your site in Safari, it
looks fine however, if opening in Internet Explorer, it's got some overlapping issues. I just wanted to provide you with a quick heads up! Besides that, excellent site!

my webpage :: sharecash bypass

Anonim spunea...

Greetings! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird when viewing from my iphone. I'm trying to find a template or plugin that might be able to resolve this issue.

If you have any suggestions, please share.

Many thanks!

Here is my page ... Free PSN Codes

Anonim spunea...

Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading?
I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog.
Any suggestions would be greatly appreciated.


My web site :: cat pictures to color

Anonim spunea...

I am regular visitor, how are you everybody? This article posted at
this web site is really fastidious.

My web-site; hack facebook account free online no downloads

Anonim spunea...

Working PSN Code Generator 2013

Look at my webpage; Free PSN Cards

Trimiteți un comentariu