Huse de calitate pentru telefoane mobile

In urma cu cativa ani, impreuna cu un Orange SPV cumparat de pe Ebay am primit in pachet si o husa de piele marca Piel Frama. Tipul care vindea telefonul adaugase husa in licitatie pentru a-i creste valoarea, insa motivul principal pentru care am cumparat telefonul de la el era faptul ca trimitea in Romania si fara PayPal (…alte vremuri).

Una peste alta, am primit pachetul si sincer sa fiu am ramas surprins de calitatea si de ergonomia tocului pentru telefon. Telefonul era cam “grasut” insa husa il facea sa arate mult mai “slim” decat in realitate. Nu mai tin minte ce am facut cu telefonul si cu husa, insa anul acesta cand mi-am luat un Lg Cookie cu ecran touch primul lucru la care m-am gandit a fost sa caut o husa pentru a-i proteja ecranul de zgarieturi.husapiele2

Telefonul e putin cam mare pentru buzunarele mele asa ca imediat mi-am adus aminte de tocul de piele Piel Frama de la SPV. O cautare rapida pe google si surpriza: am dat de HusePiele.ro, un site din Romania care vinde produse originale Piel Frama. Tipul cu care am discutat a fost extrem de amabil si desi nu avea pe stoc husa pentru modelul meu de telefon a facut comanda si intr-o saptamana am primit acasa husa, care este exact asa cum ma asteptam: vine la fix pe telefon, e din piele de calitate si protejeaza perfect ecranul.

Recomandare: HusePiele.ro

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

Buna ziua, de pe acest site am cumparat si eu o husa pentru un NOKIA E71 si sunt foarte impresionat de calitate si utilitate. Chiar daca la prima vedere par scumpe, parerea mea e ca-si merita toti banii.

Trimiteți un comentariu